Bijzondere trouwringen speciaal voor jullie gemaakt


Custom Made trouwringen witgoud en geelgoud
Laat trouwringen maken die niemand anders heeft, gebaseerd op jullie verhaal en wensen. Uniek, persoonlijk en speciaal voor jullie gemaakt. 

Waarom custom made trouwringen?

Wanneer tijdens de ceremonie je lief de trouwring om je vinger schuift draag je hem voor de rest van je leven. Een trouwring is dus niet zomaar een ring. Je wilt dat je trouwring persoonlijk en uniek is. Dat elke keer dat ie je blik vangt je hem weer even bewondert. Jullie willen trouwringen met jullie eigen persoonlijke touch, anders dan de standaard. Ringen die jullie mede hebben ontworpen en die speciaal voor jullie zijn gemaakt. Het ontwerp is gebaseerd op jullie wensen en verhaal, er bestaat maar één paar ringen zoals die van jullie. Deze ring draag je graag de rest van je leven. En laat dát nou precies mijn missie zijn. Ik geloof namelijk dat de mooiste ring; een ring is die je nooit meer af wilt doen!

custom made trouwringen witgoud facetten

Ik help jullie bij het vormgeven van jullie unieke trouwringen. De Lasand belofte: 

 Jullie krijgen bijzondere en unieke trouwringen met persoonlijke details in vormgeving en materiaal. Deze ringen worden speciaal voor jullie ontworpen en gemaakt.
Jullie krijgen advies en begeleiding wat betreft stijl, eventuele edelstenen, materialen en draagcomfort. Zodat we samen jullie ideale trouwringen ontwerpen. Ik denk met jullie mee en help bij het maken van keuzes.
Ik neem jullie mee in het design proces door middel van schetsen en een 3D print proefmodel
De ringen zijn handgemaakt met de nieuwste technieken. Ik combineer ambachtelijke technieken met 3D printen en laser gravure. 
Ik werk met hoogwaardige materialen: trouwringen moet een leven lang gedragen en gekoesterd kunnen worden. Jullie trouwringen worden gemaakt van gerecycled duurzaam goud. 
Ik hecht veel waarde aan een goede service en communicatie. Ik kan begrijpen dat jullie druk zijn, daarom heb ik mijn proces efficiënt ingedeeld en is het mogelijk om bij mij ‘s avonds een afspraak te maken. Ik streef naar een onvergetelijke ervaring van het laten maken van jullie custom made trouwringen!

Mijn klanten zeggen dit:

bruidspaar

Review van Clariska & Otto over hun custom made trouwringen:

"Wij hebben voor Sandra als onze ‘ringenmaakster’ gekozen omdat haar stijl ons direct aansprak.

Wij vonden het fijn om stap voor stap het proces met Sandra te doorlopen. Het contact was persoonlijk en ontspannen. Dat gaf ons veel ruimte om onze eigen ideeën kenbaar te maken.

trouwringen witgoud en geelgoudSandra luistert goed en begreep onze stijl en wensen perfect. Vele mogelijkheden werden besproken en veel verschillende ideeën zagen het licht. Dit vinden wij belangrijk; dat er daadwerkelijk met je eigen wensen aan de slag wordt gegaan en dat niets onmogelijk lijkt!"

Karola & Maurice weddingrings

Review van Karola & Maurice over hun custom made trouwringen: 

"Met de oude trouwringen van mijn betovergrootouders zijn we naar Sandra gegaan. We wilden deze bijzondere familie-ringen laten verwerken in onze trouwringen. Het was voor ons belangrijk dat het persoonlijke ringen zouden worden, iets wat bij ons past en ‘van ons is’.

We wisten niet precies wat we wilden en wat er mogelijk was. Tijdens het gesprek met Sandra kwam het innovatieve idee om de ringen binnestebuiten te draaien en de letters K en M in de ringen terug te laten komen. Dit vonden we direct een gaaf idee!

Bij het tweede gesprek hebben we alle details uitgebreid doorgesproken en de keuze voor materialen gemaakt. De ring van Maurice is iets klassieker geworden en de mijne iets strakker, ze zijn verschillend maar vormen toch echt een duidelijke set. We hebben persoonlijke en geheel unieke ringen gekregen: fantastisch!"

 Voor wie is dit?

Custom made trouwringen zijn niet voor iedereen. Dit is iets voor jullie als jullie waarde hechten aan:

 • Originaliteit. De 'standaard' past niet bij jullie. 
 • Kwaliteit. Alleen het beste is goed genoeg ;-)
 • Service. Ik doe er alles aan om jullie een geweldige ervaring te bezorgen.
 • Design. Jullie zijn designliefhebbers. 

Dit is niet iets voor jullie wanneer jullie...

 • ...'standaard' trouwringen van de juwelier willen, 'standaard' ringen zijn er al genoeg, ik ga voor persoonlijk en uniek. 
 • ...een ring uit een grote doos met ringen willen uitzoeken. Ik heb namelijk geen kant en klare ringen waaruit je kan kiezen. Ik maak de trouwringen geheel naar jullie wens en speciaal voor jullie. Uiteraard heb ik wel een aantal voorbeeld modellen in mijn atelier liggen ter referentie. Aan de hand van deze ringen kan ik jullie uitleggen wat de mogelijkheden zijn en bespreken we verschillende stijlen.

  Wie ben ik?

  Sandra Bruil

  Ik geloof dat het mooiste sieraad een sieraad is dat je nooit meer af wilt doen. Het is je zo dierbaar dat je het het liefst elke dag draagt.

  Ik ben opgeleid als industrieel ontwerper en edelsmid. Ik zie sieraden als draagbaar design. De ambacht van het edelsmeden staat voor mij voor kwaliteit, aandacht en originaliteit.

  Een van de redenen dat ik sieraadontwerper ben geworden is omdat sieraden zo veel betekenis hebben. Je draagt een sieraad letterlijk dicht bij je en het heeft veel emotionele waarde. Je hebt het van een dierbaar persoon gekregen, er zit een bijzonder verhaal achter of het staat symbool voor een speciale gebeurtenis in je leven.

  Het is mijn missie om tijdens de vormgeving van een custom made sieraad al na te denken over deze betekenis en emotionele waarde die het sieraad zal krijgen. Wie zal het gaan dragen en welke betekenis zal het sieraad hebben voor de drager? Zo versterkt de vormgeving de betekenis van het sieraad.
  Goudsmid Sandra Bruil achter werkbank
  Dit custom design proces is altijd erg tof. Inspiratie voor mijn ontwerpen krijg ik van jouw input als klant. Ik vind het daarom belangrijk om mijn klanten te leren kennen zodat ik echt iets maak wat perfect bij ze past. Voor mij is het een uitdaging om naar de kern te gaan van wat je echt wil.

  Het grootste compliment wat ik van een klant gekregen heb is dat het sieraad wat ik voor haar gemaakt heb precies is wat ze zocht en waar ze van droomde. Ook al wist ze zelf nog niet hoe dat eruit zou zien. 

  Dan nu concreet: hoe gaat het in z'n werk?

  Design consult & Intake

  Week 1, afspraakduur 1 uur

  Het design consult is ons eerste gesprek. In dit gesprek bespreken we jullie wensen en geef ik advies over vormgeving, materialen, stijlen en opties. Dit gesprek vindt plaats in mijn atelier in Rotterdam. Naast de reguliere openingstijden zijn er timeslots beschikbaar voor ‘s avonds en op zaterdagmiddag.

  De opdrachtbeschrijving

  Week 2, document

  De week erna krijgen jullie de opdrachtbeschrijving met hierin jullie wensen en uitgangspunten voor het ontwerp. Er wordt om een aanbetaling gevraagd van 50%

  De ontwerpbespreking

  Week 6, afspraakduur 1 uur, document en 3D print

  Ik heb de vormgeving van jullie ringen uitgewerkt in het ontwerpdocument. Hierin staan schetsen en details van het ontwerp. Tevens maak ik 3D geprint prototypes van de ringen in plastic. Naar aanleiding van jullie feedback verfijn ik het ontwerp.

  Het definitieve ontwerp

  Week 7, document

  Het definitieve ontwerp voor jullie trouwringen is vastgelegd in het ontwerpdocument. Na akkoord ga ik jullie ringen maken in mijn atelier. Het maakproces is intensief en duurt gemiddeld 8 weken. Ik gebruik ambachtelijke technieken samen met 3D printen en lasergraveren.

  Gravure+ Keuring door Waarborg

  Week 15

  Als jullie ringen bijna klaar zijn wordt aan de binnenzijde jullie persoonlijke boodschap gegraveerd. Tevens worden de ringen gekeurd door de Waarborg Holland. Zij keuren het metaal op gehalte en slaan het meesterteken in de ringen.

  Jullie ringen zijn klaar!

  Week 16, dé RINGEN

  Rond week 16 maken we een afspraak dat jullie de ringen kunnen komen ophalen. Ze worden verpakt in een mooi juwelendoosje van Lasand. Mochten jullie de ringen eerder nodig hebben: bespreek dit dan met mij, dan kijk ik wat er mogelijk is. 

   De prijs voor een set custom trouwringen in 14K goud is

  €2950,-

  Soms willen jullie net iets meer. Dan zijn de volgende opties beschikbaar:

  • 18 Karaat goud is ook een optie.
  • Meerdere kleuren goud: €150 euro bi-color toeslag per ring.
  • Een kleine edelsteen in de trouwring, tot ongeveer 0.1 caraat / 3 mm rond: €150 plus bijkomende kosten voor de edelsteen*. 
  • Een grootte exclusieve edelsteen in de trouwring: €250 plus bijkomende kosten voor de edelsteen*.
  *De prijs van edelstenen varieert van €100 voor een 0.03 caraat saffier tot €2000 voor een 1 caraat diamand.

   Soms gaat het proces net iets anders dan gepland. Veranderen jullie wensen tijdens het proces en wil je toch iets anders dan je eerst dacht? Dat is geen probleem. De volgende onderdelen kunnen extra worden ingepland: 

   • Een extra design consult en een aanpassing op de eerste intake is altijd mogelijk zonder extra kosten.
   • Extra ontwerp bespreking plus 3D print 100,-

   Trouwringen witgoud roodgoud rose

   "Het proces dat we met Sandra doorliepen was erg prettig: helder én creatief."

   "Er wordt daadwerkelijk met je wensen aan de slag gegaan, niets lijkt onmogelijk!" 

   "Nu heb ik een ring die uniek is, die niemand anders heeft en die precies is wat ik zocht. Ook al wist ik zelf nog niet zo goed hoe dat eruit zag!"

   "Met haar vakkennis en creatieve blik heeft ze mijn idee vorm gegeven tot een prachtig ontwerp."

   trouwringen rotterdam custom made

   Zet de eerste stap

   Het is mijn passie om jullie wensen te vertalen naar bijzondere trouwringen. Ringen die jullie de rest van je leven vol trots dragen en die je nooit meer af wilt doen. Graag denk ik met jullie mee en help ik bij het vinden van jullie ultieme trouwringen. Ik ben benieuwd naar jullie verhaal en wensen. Dus zet de eerste stap en neem contact met mij op via Whats App 

     Contact mij via Whats App

   Tot ziens in mijn atelier!

   Groet!

   Sandra

   Goudsmid Sandra Bruil in atelier

   Sandra Bruil aan het solderen