Onderhoud & service


Om te zorgen dat je jouw sieraden met plezier blijft dragen, hier een paar tips: 

  • Doe je sieraden pas om nadat je je make up, crèmes en parfum hebt aangebracht.
  • Vermijd direct contact met water. Draag je sieraden niet onder de douche, tijdens de afwas en zwemmen.
  • Vermijd contact met schoonmaakmiddelen en zuren.
  • Bewaar je sieraden op een droge schone plaats. Vermijd een vochtige omgeving zoals de badkamer of de tropen ;-)
  • Vermijd contact met harde oppervlakken zoveel als mogelijk.
  • Zweet tast sieraden aan. Draag daarom geen sieraden tijdens sporten of in bed.

Sandra Bruil

Behandel je sieraden zoals elk ander item in je garderobe. Zo moeten kleding en schoenen ook regelmatig onderhouden worden, denk bijvoorbeeld aan nieuwe zolen, schoonmaken, wassen/dry clean, kleine reparaties en schoenen poetsen. Hetzelfde geldt voor sieraden. Sieraden oxideren door blootstelling aan lucht en vocht. Sieraden kunnen vies worden door het dragen op de huid. Sieraden kunnen hun hoogglans verliezen en matte oppervlakken worden glanzender door dragen.

Gebruik warm water met zachte handzeep en een zachte tandenborstel om je sieraden schoon te maken. Maak gebruik van een zachte doek om je sieraden te poetsen, zo verwijder je oxidatie en houd je ze glanzend. Wees extra voorzichtig met het schoonmaken van sieraden met edelstenen en parels.

Graag help ik je met het onderhoud van je Lasand sieraden. Ik bied je een eerste gratis servicebeurt aan. Ik maak het sieraad schoon en maak de glanzende delen weer glanzend en de matte delen weer mat. Mocht je sieraad een servicebeurt of reparatie nodig hebben, neem contact met me op. Ik help je graag je sieraad weer terug te brengen in de originele staat.