Wat is 'custom made'?


Custom made bespoke weddingrings

WIL JIJ JE EIGEN GEHEEL UNIEKE SIERAAD DRAGEN? JA? MOOI! WANT IK HOU ERVAN OM JOUW ULTIEME SIERAAD IN OPDRACHT TE ONTWERPEN!

Met ‘custom made’ bedoel ik ‘speciaal voor jou gemaakt’. Er is geen doos met kant en klare sieraden waaruit je kan kiezen. Nee, jouw sieraad bestaat nog niet. Jouw sieraad ga ik geheel naar wens voor je maken in mijn atelier.

Je wordt betrokken bij het gehele design proces. Van de keuze voor materialen tot het bepalen van de design details. Je kan straks echt zeggen dat je jouw sieraad samen met mij hebt ontworpen. Bekijk ook mijn video waarin ik uitleg wie ik ben en wat ik voor je kan betekenen. 

Bekijk mijn verlovingsringen, trouwringen en andere custom sieraden om te kijken welke designs je aanspreken. Welke metalen en edelstenen hebben je voorkeur? Wat voor finish vind je mooi? Met een custom sieraad krijg je precies wat je wilt en waar je van droomt.

Het op maat laten maken van een custom sieraad is een leuke ervaring. Mijn klanten vertellen dat ze de creatieve samenwerking erg leuk en inspirerend vinden. Hoe vaag jouw uitgangspunten of wensen ook nog zijn: ik vertaal deze naar coole ideeën en mooie ontwerpen voor jouw ultieme sieraad.

HOE GAAT HET IN ZN WERK? HET CUSTOM PROCES:

  1. We hebben een eerste afspraak waarin we kennismaken en jouw wensen bespreken.
  2. Je krijgt een samenvatting van ons gesprek. In deze samenvatting vind je de uitgangspunten, opdrachtbeschrijving en offerte. Samen besluiten we of we de samenwerking aan gaan voor jouw custom made sieraad. Je bevestigt de opdracht door een aanbetaling van 50%
  3. Met jouw commitment start ik met het design proces. Je krijgt het ontwerpvoorstel met hierin diverse afbeeldingen van het ontwerp en details.
  4. In onze tweede afspraak bespreken we het ontwerp voorstel. Met jouw feedback verfijn ik het ontwerp.
  5. Na jouw akkoord op het ontwerpvoorstel wordt jouw sieraad gemaakt in mijn atelier. Het duurt gemiddeld 12 weken* voordat jouw sieraad klaar is.

*Wanneer je je sieraad voor een bepaalde datum nodig hebt: laat me dit dan even weten. Dan kijk ik wat er mogelijk is!

Mijn sieraden in opdracht zijn zeer divers en ik hou van een uitdaging. Ik kijk er naar uit voor jou een bijzonder sieraad te maken en adviseer je graag.

DE EERSTE STAP

Maak een afspraak voor het (gratis) design consult en kom persoonlijk langs in mijn atelier. We maken kennis en bespreken al jouw wensen voor een custom made sieraad. Ik laat je graag de diverse mogelijkheden zien! 

Boek het Design Consult

Wil je liever eerst even bellen? Dat kan! In mijn atelier maken mijn machines een hoop geluid en ben ik druk bezig met smeden. Maak daarom een bel afspraak om er zeker van te zijn dat ik je belletje niet mis. Dan zet ik mijn machines even uit en zit ik voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. 

Maak een bel afspraak

Custom made pendant ebony wood and gold