English

4 Tips voor bijzondere en persoonlijke trouwringen


Je draagt ze de rest van je leven: trouwringen. Elke keer als je er naar kijkt maakt je hart een sprongetje van geluk. Het is een dierbare en tastbare herinnering van jullie liefde voor elkaar. Daarom wil je dat jullie trouwringen persoonlijk en uniek zijn. Maar hoe pak je dat nou aan? Hier zijn 4 tips om je trouwring persoonlijk te maken.

Liefde overwint alles quoteTIP 1 De meest voor de hand liggende manier is om een persoonlijke gravure in jullie trouwringen te zetten. Een tekst die betekenis heeft voor jullie, handgeschreven namen, locatie coördinaten van een plek die jullie dierbaar is, een bepaald symbool,  jullie vingerafdrukken of zelfs jullie hartslag: het kan allemaal!

gereedschap goudsmidTIP 2 Een minder bekende manier is om jullie ringen samen met een edelsmid te ontwerpen. Kies een edelsmid wiens stijl je aanspreekt en ontwerp samen de ideale ringen. Je hebt invloed op elke stap in het design proces: van materiaalkeuze tot vorm en details. 

SolderenTIP 3 Laat de ringen vervaardigen van jullie eigen ‘oude’ goud. Ik kan oude sieraden en erfstukken hergebruiken voor jullie trouwringen. Hoe bijzonder is het wanneer jullie trouwringen van goud uit de familie gemaakt zijn. Goud met een verleden en een verhaal, ook nog eens duurzaam ;-)

Lasand trouwringen witgoud geelgoudTIP 4 Houdt vast aan je eigen persoonlijke stijl. Laat je niet in een keurslijf drukken dat trouwringen er ‘nou eenmaal zo uit horen te zien’. Wist je dat er nog veel meer mogelijk is? Het leuke van trouwringen is dat je ze zo bijzonder en persoonlijk kan maken als je zelf wilt.

  Het maken van unieke en persoonlijke trouwringen is mijn passie en ik help jullie graag in jullie zoektocht naar de ideale trouwring. In mijn atelier ontwerp en maak ik deze speciaal voor jullie. Als goudsmid en industrieel ontwerper combineer ik productdesign met ambacht en innovatie. Stel al je vragen via Whats App en maak de eerste (vrijblijvende) afspraak om alle mogelijkheden te bespreken.  

    Contact mij via Whats App

  Gaat je dit nog iets te snel en wil je mij eerst beter leren kennen? Volg mij dan op Instagram of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief.

  groet!

  Sandra


  1 comment


  • Annet

   Ik ben ondertussen al 5 jaar heel blij met mijn trouwring. Wij hadden gekozen voor hout in goud vanwege het stoere karakter en ‘uit hetzelfde hout gesneden’ en hout blijft mooi en bijzonder !


  Leave a comment


  Please note, comments must be approved before they are published