English

In de media RSSInterview Vrouwen Ondernemen OKT 2020

De afgelopen jaren (!) heeft Myrthe Claus van Inspiratie: verhalen van vrouwelijke ondernemers mij meerden malen geïnterviewd voor haar reeks "watch out world".Wat zo tof is aan haar reeks interviews is dat zij ondernemers meerdere jaren volgt en daardoor het complete ondernemersverhaal vertelt. Met alle ups en downs die daarbij komen kijken. Zo krijg je eerlijke en open ondernemersverhalen en zie je de groei (pijn).Ik kan je vertellen dat ik dat als geïnterviewde regelmatig erg spannend vond, want ja die ups en vooral die downs: ga je daar nou echt over vertellen? Toch heb ik het gedaan. Haar interviews waren voor mij altijd even een moment van reflectie: waar sta ik nu en hoe gaat het? Als ik de oude...

Continue readingBusiness Women Nederland FEB 2020

Jaa er staat een leuk interview met mij online bij Business Women Nederland. Dit toffe platform interviewt vrouwelijke ondernemers en geeft ze een platform. Hieronder zie je de printscreen van het interview, klik hier om het te lezen.  https://www.businesswomennederland.nl/lasand-jewellery/

Continue reading