English

Alles wat je moet weten over structuur trouwringen


Op zoek naar trouwringen anders dan de standaard? Ga voor een bijzondere structuur trouwring! Structuur trouwringen zijn uniek en draag je de rest van je leven met veel plezier. 

Als goudsmid ben ik altijd op zoek naar bijzondere structuren. Inspiratie vind ik in de natuur, dit resulteert vaak in organische structuren met veel variatie die nooit hetzelfde zijn. 

Stapel Structuur Trouwringen

Elke structuur heeft iets bijzonders. Sommige structuren doen denken aan houtnerven, gesmolten lava, steen of een bijzondere wolkenlucht. Structuur trouwringen zien er van elke kant weer anders uit en “leven” met je mee. Zo gaan sommige delen meer glanzen naarmate de tijd verstrijkt en krijgt de ring diepte. Bij structuur trouwringen “spreekt” het materiaal en laat het zich van verschillende kanten zien. 

Zilveren Structuur Trouwringen

Je bepaalt zelf hoe “opvallend” de structuur trouwring moet zijn: een bredere ring is uitgesprokener dan een smalle ring. Ook kan gekozen worden om structuur af te wisselen met hoogglans, zo ontstaat er een mooi contrast. Door het organische karakter zijn structuur trouwringen stoer én elegant, een combinatie die je niet snel ergens anders ziet. Bij ringen met structuur is geen één trouwring exact hetzelfde. Bij structuur trouwringen zie je de hand van de maker en dat maakt de ringen persoonlijk en uniek. 

Structuur Trouwringen Geelgoud Goud

Alle trouwringen maak ik op maat én speciaal voor jullie. Je koopt dus geen kant en klare ring maar ik ga aan de slag met jullie wensen. Er is veel mogelijk en samen komen we tot de ultieme trouwringen. De prijs hangt af van de breedte van de ring: check de prijzen hier

Graag nodig ik jullie uit in mijn atelier voor het eerste gesprek. Na ons gesprek maak ik een proefmodel zodat jullie precies weten wat je kan verwachten. Het ontwerp is pas af wanneer jullie helemaal tevreden zijn. Maak hieronder een afspraak in mijn atelier.

  Maak een afspraak in het Lasand Atelier 


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published