English

Het verhaal achter de Letter Gems


Letter Gems met liefde gemaakt en met liefde gedragen

In september 2021 werd mijn dochter Jara geboren. Mijn wereld was veranderd. Wauw wat een geluk en liefde. Ik was tot over mijn oren verliefd. Ik betrapte mijzelf erop dat ik dacht: “nu wil ik ook een kettinkje met haar naam”.

Wacht even: wat, wilde ik dit echt?! Dat had ik nooit van mezelf gedacht, ik vond naam kettinkjes altijd zo cheesy. Maar ja ik wilde dit echt. Ik wilde haar vol trots altijd bij me dragen.

Maar dan niet de standaard naamketting. Het
moest iets chiquers en iets met geboortestenen zijn. Een mooi kettinkje wat ik later wellicht aan haar kan doorgeven. Wat doe je dan als goudsmid en ontwerper? Dan ga je dat zelf maken!

Zo ontstond de eerste ketting met de naam van Jara nog tijdens mijn verlof. Toen ik deze gemaakt had dacht ik “wow hier zit zo veel meer in!" Ik besloot meerdere versies te maken. Dit is hoe Letter Gems is geboren, exact een half jaar na de geboorte van mijn dochter. 

"Wanneer liefde leven wordt krijgt geluk een naam"

Wil jij ook zo'n mooi kettinkje met je naam, de naam van je kind of initialen van geliefden? Neem een kijkje bij de collectie of neem direct contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Zo kan jij ook vol liefde en trots je kettinkje dragen en wellicht wel doorgeven aan de volgende generatie ;-)

P.S. Ben je een juwelier of goudsmid en wil jij de Letter Gems in je winkel verkopen? Neem contact met mij op.

Sandra in haar atelier

Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published