English

"Nothing is impossible, the word itself says I’m possible"


Custom made armband en ketting

Om maar even met een van mn favoriete quotes in huis te vallen: "nothing is impossible, the word itself says I’m possible." Ik heb namelijk weer eens het onmogelijke gemaakt ;-)

Soms zit ik met klanten in een intake gesprek en lijkt het alsof er allemaal tegenstrijdige wensen op tafel gelegd worden. Aan de ene kant breekt het zweet me dan uit maar aan de andere kant word ik enthousiast; ik hou van een uitdaging! Zo ook bij dit sieraad: een custom made hanger in tweevoud voor Annalena en Suzanne.

Dit waren die 'onmogelijke' wensen en uitdagingen:

  • Een hanger die zowel aan een leren armband als aan een ketting gedragen kan worden.
  • Een hanger met symboliek: twee verschillende individuen die samen komen.
  • Van beide opdrachtgevers moet de stijl terug te zien zijn in het ontwerp. Nu hebben Annalena en Suzanne beide een erg verschillende stijl dus dit resulteerde in de volgende wensen:
    • Een strakke moderne hanger die ook iets organisch heeft.
    • Stoer en elegant (hmm die heb ik vaker gehoord, dit is zo onderhand mijn specialiteit te noemen ;-)
Maar oei, dit ontwerp lag niet meteen voor de hand. Ik begon met schetsen en veel ideeën zagen het licht. Samen met Annalena en Suzanne hebben we alle schetsen besproken en tijdens die eerste ronde werden de wensen verder aangescherpt. Terug naar de tekentafel en verder met schetsen.

Toen ik vervolgens twee in elkaar grijpende spiralen tekende wist ik dat dit hét ontwerp zou worden. Achteraf dacht ik ‘dat ik hier niet eerder opgekomen ben’. Maar ja achteraf lijkt het vaak zo simpel. Dat is mooi omdat dit betekent dat het ontwerp ‘gewoon klopt’.

En zo hebben Annalena en Suzanne het ook ervaren:

“Sandra maakte op gegeven moment een schets waarvan ik gewoon wist: dit is hem!”

En verder vertelt ze:

“Ik ben heel erg blij met mijn sieraad. Hij past bij mij en bij Suus en weerspiegelt hoe wij samen in het leven staan. De afwerking is prachtig en ik weet zeker dat  er heel veel liefde en vakmanschap in zit.”

Zo weer een uitdaging volbracht. Nothing is impossible, the word itself says I’m possible. Wil jij ook een sieraad speciaal voor jou gemaakt? Neem contact met me op om een eerste (vrijblijvende) afspraak te maken en stel al je vragen via Whats App.

  Contact mij via Whats App

twee leren armbanden


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published