English

Structuur trouwringen met een bijzondere betekenis


Met trouwringen is iets bijzonders aan de hand. Een trouwring is namelijk niet zomaar een ring. Een trouwring is...

  • ... een belofte.
  • ... een intentie.
  • ... een gevoel wat je wilt vasthouden.
  • ... een reminder aan je commitment.
Kortom: een trouwring staat symbool voor liefde.Daarom kan ik een trouwring ook niet zien als ‘zomaar een stukje metaal’. Een trouwring draag je bewust en daarom vind ik dat een trouwring ook bewust ontworpen moet worden.

Als goudsmid met een passie voor trouwringen verwerk ik daarom in mijn ontwerp het persoonlijke verhaal van het koppel of de symboliek van het huwelijk. In mijn recente ontwerp voor de ‘uit een stuk trouwring’ heb ik de symboliek van het huwelijk verwerkt.

Voor mij is een huwelijk iets dynamisch, het is continue in beweging. Samen ben je begonnen aan een reis vanuit een intentie en wens: elkaar onvoorwaardelijk steunen en lief hebben. Samen beleef je hoogtepunten en ben je elkaar tot steun in de tijden dat het even wat minder gaat.

In de Uit één stuk trouwring zie je dit terug. Twee ringen worden gemaakt uit één staafje metaal. Dit staafje metaal wordt zigzag doormidden gezaagd waardoor een interessante structuur ontstaat. De ene helft past perfect in de andere helft. Het proces van het zagen en de zaagsnede staan symbool voor het huwelijk: continue in beweging, soms makkelijk, soms even wat moeizaam, met ups & downs. Het resultaat zijn twee mooie ringen met een bijzondere betekenis en structuur. Stoer, strak en organisch. 

Van custom made trouwringen met betekenis word ik erg blij, jullie ook? Graag help ik jullie aan echt unieke ringen, speciaal voor jullie gemaakt. Maak een eerste (vrijblijvende) afspraak om alle mogelijkheden te bespreken of stel je vragen via Whats App. 

  Contact mij via Whats App

 

Gaat je dit nog iets te snel en wil je mij eerst beter leren kennen? Volg mij dan op Instagram of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief.


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published