English

Interview Vrouwen Ondernemen OKT 2020


De afgelopen jaren (!) heeft Myrthe Claus van Inspiratie: verhalen van vrouwelijke ondernemers mij meerden malen geïnterviewd voor haar reeks "watch out world".

Wat zo tof is aan haar reeks interviews is dat zij ondernemers meerdere jaren volgt en daardoor het complete ondernemersverhaal vertelt. Met alle ups en downs die daarbij komen kijken. Zo krijg je eerlijke en open ondernemersverhalen en zie je de groei (pijn).

Ik kan je vertellen dat ik dat als geïnterviewde regelmatig erg spannend vond, want ja die ups en vooral die downs: ga je daar nou echt over vertellen? Toch heb ik het gedaan. Haar interviews waren voor mij altijd even een moment van reflectie: waar sta ik nu en hoe gaat het? Als ik de oude interviews terug lees zie ik hoeveel ik gegroeid ben. Zie ik ook dat, datgene wat zorgde voor de 'down' en waar ik me zo druk over maakte, juist voor die groei gezorgd heeft. Mooi om dit zo terug te zien!

Vandaag is alweer het laatste interview online gekomen en ik kan oprecht zeggen dat ik het ga missen. Die niet altijd even comfortabele vragen en het eerlijke reflectie moment ;-) Het was een mooie reeks! Bedankt Myrthe!

Hieronder vind je de links naar het laatste interview én de eerdere interviews :)

Interview Sandra Bruil Vrouwen Ondernemen

 

Interview 1 > 18 mei 2018

Interview 2 > 23 november 2018

Interview 3 > 15 juli 2019

Interview 4 > 21 januari 2020

Interview 5 > 1 oktober 2020