Nederlands

Ben jij zo iemand die wil weten wat ze kan verwachten van een verrassing?


Houd jij van een verrassing?

Jazeker hoor ik je zeggen.

Ok, nog een vraag: stel je gaat trouwringen uitzoeken: houdt jij dan van een verrassing?

Nu wordt het al moeilijker. Je wilt graag verrast worden door een tof design maar je gaat ook geld uitgeven dus wil je zekerheid. Hmm dat klinkt tegenstrijdig. Maar dat is het niet. Ik snap je volledig. 

Jij wilt een verrassing waarbij je weet wat je kan verwachten ;-) 

Als goudsmid en ontwerper doe ik er alles aan om jouw droom trouwring of sieraad te ontwerpen en te maken. Deze verantwoordelijkheid neem ik heel serieus. Dat is de reden dat ik de tevredenheidsgarantie in het leven heb geroepen: pas als jij helemaal tevreden bent met het ontwerp ga ik het sieraad voor je maken. 

Een stap in het custom made proces is het prototype zodat je kan checken of het ontwerp aan al je wensen voldoet.

Wat je dus kan verwachten

Wat je dus kan verwachten: een ring die 100% voldoet aan al jouw dromen en wensen.

Hoe dat eruit komt te zien? Dat is nu nog een verrassing ;-)

Wil jij verrast worden?

Neem contact met mij op of boek meteen een afspraak in het atelier.

  Contact mij via Whats App

  Boek een bezoek aan het Lasand Atelier


Laat een reactie achter


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd