Nederlands

Gratis Workshop "Ontdek Jullie Ideale Trouwringen"


Banner Goudsmid Maakt Ring

  Boek Nu de Gratis Workshop "Ontdek Jullie Ideale Trouwringen"

"Omdat jullie trouwringen willen die niemand anders heeft"

Trouwringen zijn erg persoonlijk en draag je de rest van je leven. Daarom willen jullie 100% unieke trouwringen. Hoe die trouwringen er precies uit moeten zien? Dat weet je zelf vaak ook nog niet. En dat geeft niet ;-) Daarom bied ik de Workshop "Ontdek Jullie Ideale Trouwringen" aan. Deze is geheel vrijblijvend en GRATIS

Na deze workshop ga je naar huis met: 

  1. Een goed beeld van wat jullie mooi en belangrijk vinden in trouwringen.
  2. Toffe ideeën voor jullie unieke & persoonlijke trouwringen.
  3. Een duidelijk overzicht van de mogelijkheden.

De Workshop duurt zo'n 60 minuten en vind plaats in mijn Atelier in Nijmegen. Na afloop krijgen jullie het Creative Canvas mee naar huis met hierop alles wat we besproken hebben. De Workshop is GRATIS, vrijblijvend en boek je in via de knop hieronder. 

  Boek Nu de Gratis Workshop "Ontdek Jullie Ideale Trouwringen"

Wat gaan we doen en waar gaan we het over hebben?

Mijn doel van de workshop is jullie informatie en inspiratie te geven. Het jullie makkelijk te maken om jullie ideale trouwringen te vinden. Ook al weet je nu nog niet hoe die eruit moeten zien ;-) Waar gaan we het dan concreet over hebben?

Lasand Displays
  • We bepalen wat jouw ideale ring breedte en dikte is. Wat staat je goed? 
  • We bepalen welke materialen bij je passen kwa stijl, duurzaamheid, en budget. De prijs van een trouwring in 14k goud begint vanaf €575, afhankelijk van hoe breed/smal je de ring wilt hebben. Mijn klanten geven gemiddeld €1250 uit per trouwring.
  • We bepalen waar jullie zitten op de Comfort ladder. Wat vind je comfortabel dragen en waar voel je je comfortabel bij? Dit gaat over draagcomfort: welke vormen vind je lekker zitten. Maar ook over hoe uitgesproken jullie trouwringen mogen zijn kwa vormgeving. 
  • We bepalen en schetsen een beeld van wat jullie mooi vinden en wat niet. Ik laat jullie diverse mogelijkheden zien voor structuren: wat valt in de smaak en wat niet?
  • We gaan brainstormen! Trouwringen met betekenis krijg je door jullie eigen verhaal vorm te geven in de trouwringen. Dit kan subtiel zijn of duidelijk in de vormgeving verwerkt zijn. Wat is jullie verhaal en welke symboliek spreekt jullie aan? Graag daag ik jullie uit hierover na te denken: ieder stel is uniek en heeft een tof verhaal, samen gaan we brainstormen over jullie persoonlijke touch. 

Na de workshop krijgen jullie van mij een "Creative Canvas" waarop dit alles is samengevat. 

  Boek Nu de Gratis Workshop "Ontdek Jullie Ideale Trouwringen"

Wie ben ik?

Sandra Bruil

Ik ben opgeleid als industrieel ontwerper én edelsmid. Ik zie sieraden als draagbaar design. De ambacht van het edelsmeden staat voor mij voor kwaliteit, aandacht en originaliteit. Het is mijn kracht om goed te luisteren naar wat jij wilt, bij industrieel ontwerpen noemden we dat "user centered design". Dat zie je terug in mijn aanpak bij de Workshop "Ontdek Jullie Ideale Trouwringen" en ook later bij het 3D proefmodel van jullie ringen. 

Een van de redenen dat ik sieraadontwerper ben geworden is omdat sieraden zo veel betekenis hebben. Met name bij trouwringen vind ik het tof om écht persoonlijke ringen te maken, je draagt ze immers de rest van je leven! Het is mijn missie om jullie verhaal te verwerken in de vormgeving van de trouwringen. Dit kan subtiel of uitgesproken, net wat jullie willen, zo krijgen jullie unieke en 100% originele trouwringen. 

Dit custom design proces is altijd erg tof. Het grootste compliment wat ik van een klant gekregen heb is dat de ring die ik voor haar gemaakt heb precies is wat ze zocht en waar ze van droomde. Ook al wist ze zelf nog niet hoe dat eruit zou zien. 

  Boek Nu de Gratis Workshop "Ontdek Jullie Ideale Trouwringen"

Mijn klanten zeggen dit:

bruidspaar

Review van Clariska & Otto over hun custom made trouwringen:

"Wij hebben voor Sandra als onze ‘ringenmaakster’ gekozen omdat haar stijl ons direct aansprak.

Wij vonden het fijn om stap voor stap het proces met Sandra te doorlopen. Het contact was persoonlijk en ontspannen. Dat gaf ons veel ruimte om onze eigen ideeën kenbaar te maken.
trouwringen witgoud en geelgoud

Sandra luistert goed en begreep onze stijl en wensen perfect. Vele mogelijkheden werden besproken en veel verschillende ideeën zagen het licht. Dit vinden wij belangrijk; dat er daadwerkelijk met je eigen wensen aan de slag wordt gegaan en dat niets onmogelijk lijkt!"

Review van Roy & Rodney over hun custom made trouwringen, een internationaal koppel vandaar in het Engels:

"Working with Sandra on these bespoke wedding rings was such a beautiful journey together. Organizing a wedding in a pandemic with zoom calls across different continents with my partner in The Netherlands and being in Fiji, the process felt surreal. Sandra made it happen!!

The process of design and feedback on initial designs went smoothly. Sandra has an eye for detail and a special talent for listening to feedback and taking it to the next level. The wedding day with our families was so special with these bespoke one of a kind pieces that bring our heritage and culture together.

We are beyond happy with the result that signifies both our union and our heritage in these rings- we are forever grateful. Principles of sustainable gold and a man made diamond also represents who we are as a couple and fellow humans doing our small bit for the planet! AMAZING!"
 

Karola & Maurice weddingrings

Review van Karola & Maurice over hun custom made trouwringen: 

"Met de oude trouwringen van mijn betovergrootouders zijn we naar Sandra gegaan. We wilden deze bijzondere familie-ringen laten verwerken in onze trouwringen. Het was voor ons belangrijk dat het persoonlijke ringen zouden worden, iets wat bij ons past en ‘van ons is’.

We wisten niet precies wat we wilden en wat er mogelijk was. Tijdens het gesprek met Sandra kwam het innovatieve idee om de ringen binnestebuiten te draaien en de letters K en M in de ringen terug te laten komen. Dit vonden we direct een gaaf idee!

Bij het tweede gesprek hebben we alle details uitgebreid doorgesproken en de keuze voor materialen gemaakt. De ring van Maurice is iets klassieker geworden en de mijne iets strakker, ze zijn verschillend maar vormen toch echt een duidelijke set. We hebben persoonlijke en geheel unieke ringen gekregen: fantastisch!" 

  Boek Nu de Gratis Workshop "Ontdek Jullie Ideale Trouwringen"

En dan na de workshop?

Na de workshop gaan jullie vol energie en inspiratie naar huis. Je krijgt een Creative Canvas mee waarop alles is samengevat. Thuis laten jullie het bezinken en komen er wellicht nog meer ideeën. Na een aantal dagen neem ik contact met jullie op om te vragen of jullie geïnteresseerd zijn om jullie trouwringen door mij te laten ontwerpen en maken. Zoja dan gaan we het "custom made ontwerp proces" in en gaan we samen jullie droom trouwringen realiseren! 

  Boek Nu de Gratis Workshop "Ontdek Jullie Ideale Trouwringen"