Nederlands

Wat klanten zeggen over mij


Kijk voor de meest recente reviews ook bij Google Reviews

Trouwringen Lasand

Review van Clariska & Otto over hun custom made trouwringen:

"Wij hebben voor Sandra als onze ‘ringenmaakster’ gekozen omdat haar stijl ons direct aansprak.

Wij vonden het fijn om stap voor stap het proces met Sandra te doorlopen. Het contact was persoonlijk en ontspannen. Dat gaf ons veel ruimte om onze eigen ideeën kenbaar te maken.

Sandra luistert goed en begreep onze stijl en wensen perfect. Vele mogelijkheden werden besproken en veel verschillende ideeën zagen het licht. Dit vinden wij belangrijk; dat er daadwerkelijk met je eigen wensen aan de slag wordt gegaan en dat niets onmogelijk lijkt!"

Clariska & Otto

Review van Roy & Rodney over hun custom made trouwringen:

"Working with Sandra on these bespoke wedding rings was such a beautiful journey together. Organizing a wedding in a pandemic with zoom calls across different continents with my partner in The Netherlands and being in Fiji, the process felt surreal. Sandra made it happen!!

The process of design and feedback on initial designs went smoothly. Sandra has an eye for detail and a special talent for listening to feedback and taking it to the next level. The wedding day with our families was so special with these bespoke one of a kind pieces that bring our heritage and culture together.

We are beyond happy with the result that signifies both our union and our heritage in these rings- we are forever grateful. Principles of sustainable gold and a man made diamond also represents who we are as a couple and fellow humans doing our small bit for the planet! AMAZING!"

 

Roy & Rodney

Review van Joris en Mischa hun custom made verlovingsring en trouwringen:

"Wij raden Lasand aan voor het maken van een custom made sieraad. Sandra is een professionele edelsmid en ontwerper en luistert goed naar de wensen van de klant. Joris heeft samen met Sandra eerst de verlovingsring ontworpen en vervolgens zijn we met z'n tweeën terug gekomen voor de trouwringen.

Tijdens het eerste gesprek is Sandra geïnteresseerd in je verhaal, ze luistert ontzettend goed naar al je wensen. Ze gaat hierbij op zoek naar de achterliggende gedachte. Zo heeft ze bij ons goed begrepen dat de mannelijke trouwring niet alleen stoer en natuurlijk moet zijn, maar ook krasbestendig omdat de drager niet verwacht altijd even voorzichtig met de ring om te gaan.

Sandra bespreekt diverse concepten en deelt daarbij duidelijk alle ontwerpoverwegingen. Ze legt uit wat dit betekent voor de uiteindelijke uitstraling van de ringen. Daarna maakt ze ‘mock ups’ van metaal die een ijzersterke impressie geven van het uiteindelijke resultaat. Ze stopt hier veel energie en liefde in totdat de ideale ringen zijn ontstaan, geheel naar wens. Dat is bij ons ontzettend goed gelukt!

Wij zijn heel blij dat we voor Sandra hebben gekozen en weten zeker dat we bij elk volgend bijzonder soort sieraad weer bij haar op de stoep staan."

Joris & Mischa

Review van Daan over zijn custom made verlovingsring voor Nadine:

Daan en Nadine met hun verlovingsring

“Wat als reguliere juweliers niet bieden wat je zoekt? Ik vind mijn vriendin uniek en wil haar ook niet met een standaard glimmende steen op een gouden band vragen om met mij te trouwen. 

Tijdens de eerste afspraak zijn we onder het genot van een kop koffie aan de slag gegaan. Sandra stelde de juiste vragen over Nadine en liet mij enkele ontwerpen zien ter inspiratie. Na de afspraak kreeg ik een document met hierin de creatieve richting en diverse schetsen. Hierin werd duidelijk hoe goed ze Nadine op basis van mijn reactie en antwoorden had doorgrond. Van één van de ontwerpen heeft ze een proefmodel gemaakt en bij de 2e afspraak heb ik de opdracht bevestigd.

Na ongeveer 6 weken was de verlovingsring klaar. Het eindresultaat is nog mooier dan verwacht. Toch bleef het nog even spannend: wat vindt Nadine van de ring? Bij het aanzoek werd deze spanning gelukkig snel weggenomen. De ring past perfect en ook haar verwachtingen zijn overtroffen! De ring is typisch Nadine met een vleugje Daan. Met heel veel trots draagt ze nu haar verlovingsring.


Ik kan Sandra echt aanraden als je iets anders zoekt dan de 'standaard verlovingsring'. De eerste afspraak is vrijblijvend en geeft veel inzicht. Sta je open voor een dergelijk proces dan levert het je een unieke ervaring en schitterende ring op!

Daan  

Review van Peter & Nine over hun custom made trouwringen:

"Sandra is zonder twijfel onze go-to persoon voor custom ontworpen sieraden. Vijf jaar geleden heeft Sandra een hanger gemaakt en een jaar geleden Nine's verlovingsring. We zijn daar enorm gelukkig mee dus ook voor de trouwringen zijn we met Sandra rond de tafel gaan zitten.

We zagen onszelf niet trouwen met een 'standaard' ring en wilden iets unieks dat écht bij ons past. We kozen voor Sandra omdat we altijd goed met haar kunnen communiceren. Ze denkt met ons mee en helpt ons verhaal in het sieraad te krijgen.
De symboliek van 'twee delen die samen een eenheid vormen, P9' is mooi in onze trouwringen verwerkt. Dit soort symboliek is iets waar Sandra oog voor heeft, ze weet dit mooi in een sieraad op te nemen. Daarbij luistert ze goed naar wat je wil en is ze in staat om je ideeën naar een volgend niveau te helpen. Het resultaat is een set ringen die we elke dag met veel plezier dragen en ons herinneren aan onze prachtige bruiloft en elkaar.”

Peter & Nine

Review van Charlotte & Frederieke over hun custom made trouwringen:

"De ringen zijn fijn om te dragen, ze zijn uniek en het was heel tof dat we zelf suggesties konden doen om het nog meer eigen te maken. Zoveel leuker dan bij een juwelier je ringen kopen; veel persoonlijker ook!"  

Charlotte & Frederieke 

Engagement ring Rob

Review van Rob over zijn custom made verlovingsring:

"Toen ik mijn vrouw ten huwelijk wilde vragen wist ik dat ik een bijzondere ring voor dit speciale moment wilde hebben. Maar ik had geen idee hoe de ring eruit moest komen te zien. Mijn vrouw houdt niet van overdadige sieraden en is kieskeurig, dit maakte het extra spannend!
 
Op basis van mijn ideeën en verhalen is Sandra begonnen met schetsen en het ontwerpen van ringen. Ze heeft goed geluisterd en er was één idee wat er echt bovenuit stak: dit ontwerp was een schot in de roos!
 
Het resultaat is de unieke verlovingsring geworden die ik voor ogen had én het is exact wat mijn vrouw mooi vindt! Doordat Sandra creatief is, goed kan luisteren en gevoel heeft voor esthetiek zou ik iedereen aanbevelen om een sieraad bij haar te laten maken."

Rob

Review van Geertje over haar custom ring:

"Het custom proces met Sandra ging simpel en makkelijk. Het eerste gesprek was heel prettig, dat ging vooral over wat ik wilde. Ik had twee duidelijke wensen: het moest iets worden met een citrien edelsteen en het moest in een moderne strakke stijl. In de tweede afspraak zag ik de ontwerpen voor de ring, mijn wensen waren perfect vertaald naar gave designs. Dit was precies wat ik in gedachten had!
Citrien ring aan hand
Het moeilijkste was om te kiezen tussen de verschillende ontwerpen. Omdat de ontwerpen zo mooi waren, maar ook omdat het toch wel een grote stap is. Je komt bij jou omdat je iets wilt wat uniek is en past bij het plaatje dat je in je hoofd hebt. Iets wat nog niet bestaat, maar als het goed is precies aansluit bij wat jij wilt. Door een 3D print van plastic kreeg ik een goed beeld van hoe de ring ging worden en durfde ik de knoop door te hakken.

Ik ben blij dat ik gekozen heb voor een custom design. Nu heb ik een ring die uniek is, die niemand anders heeft en die precies is wat ik zocht. Ook al wist ik zelf nog niet zo goed hoe dat eruit zag! Ik ben er superblij mee en elke keer als ik naar mn hand kijk, word ik er weer blij van. Ik draag de ring elke dag en voel me kaal zonder. Hij geeft me elke keer een beetje zon als ik naar mijn vinger kijk!"

Geertje

Lasand trouwringen op kussen

Review van Liz & Emma over hun custom made trouwringen:

"Het was geweldig om ringen speciaal voor ons te laten maken. De trouwringen kregen zo veel betekenis voor ons. Het proces dat we met Sandra doorliepen was erg prettig:  helder én creatief. We hadden nog geen concrete ideeën maar we kregen goed de ruimte om uit te leggen wat we mooi vinden. Sandra pikt de belangrijke zaken op en kwam met verschillende ontwerprichtingen, ontzettend fijn! We vinden onze ringen heel mooi geworden en we hebben ze ons helemaal eigen gemaakt!"

Liz & Emma

Alex Marjan TrouwringenReview van Alex & Marjan over hun custom made trouwringen:

Na een paar tochtjes langs juweliers vonden wij de standaard trouwringen simpelweg niet bij ons passen. We zochten dus de hulp van iemand met verstand van zaken en een mooie stijl. We wilden graag stoere en originele ringen. Sandra nam de tijd om ons goed te begrijpen en kwam meteen al met verschillende ideeën.

Wij waren erg enthousiast over de gekozen stijl en veel sneller dan gedacht konden we de ringen komen ophalen. De ringen bleken nog mooier dan verwacht! Door het reliëf heeft de ring een stoere uitstraling en het doffe zilver krijgt met de dag meer karakter.

Wij voelden ons in dit traject vooral heel goed begrepen. We waren verrast door de snelheid van opleveren en duidelijkheid van communiceren. Top werk!

Alex & Marjan

Karola & Maurice weddingrings

Review van Karola & Maurice over hun custom made trouwringen: 

"Met de oude trouwringen van mijn betovergrootouders zijn we naar Sandra gegaan. We wilden deze bijzondere familie-ringen laten verwerken in onze trouwringen. Het was voor ons belangrijk dat het persoonlijke ringen zouden worden, iets wat bij ons past en ‘van ons is’.

We wisten niet precies wat we wilden en wat er mogelijk was. Tijdens het gesprek met Sandra kwam het innovatieve idee om de ringen binnestebuiten te draaien en de letters K en M in de ringen terug te laten komen. Dit vonden we direct een gaaf idee!

Bij het tweede gesprek hebben we alle details uitgebreid doorgesproken en de keuze voor materialen gemaakt. De ring van Maurice is iets klassieker geworden en de mijne iets strakker, ze zijn verschillend maar vormen toch echt een duidelijke set. We hebben persoonlijke en geheel unieke ringen gekregen: fantastisch!"

Karola & Maurice 

Trouwringen Lasand

Review van Bart over zijn custom made verlovingsring: 

"Om te vieren dat ik al 10 jaar met de vrouw van mijn leven samen ben besloot ik haar ten huwelijk te vragen. Ik ging op jacht naar de perfecte verlovingsring. Helaas bleek die nog moeilijk te vinden. Ik wilde een aparte ring met onconventionele materialen. Een fusie van hardhout en zilver. Met dit idee klopte ik aan bij Sandra.

Sandra heeft mijn ideeën op papier gezet. Met haar vakkennis  en creatieve blik heeft ze mijn idee vorm gegeven tot een prachtig ontwerp. Vrij snel daarna kreeg ik bericht dat ik de ring kon komen ophalen: hij was perfect!

Twee weken daarna zei mijn vriendin; 'Ja’ . Ze was enorm verrast door deze bijzondere ring: stoer, vrouwelijk en origineel. Ook familie en vrienden reageerden enthousiast, deze ring past perfect bij haar!"

Bart

Trouwringen Lasand

Review van Bart & Karlijn over hun custom made trouwringen:

"Na het succes van de verlovingsring was de keuze voor trouwringen zo gemaakt: Lasand! Dit keer hadden we nog geen duidelijke ideeën. Samen met Sandra hebben we gebrainstormd: termen als aards, rust, origineel, stoer en onconventioneel vlogen over tafel. Het idee van een ‘structuur ring’ vormde zich. 

De ringen zijn een mix van Sandra’s creativiteit en onze persoonlijke wensen geworden. Het maakte onze dag net wat specialer!

We hebben haar betrokken manier van werken als erg prettig ervaren. Sandra komt met bijzondere ontwerpen en hield goed rekening met onze wensen en budget. We werden betrokken bij het proces en kwamen niet voor onverwachte verrassingen te staan. We kunnen Sandra zeker aanbevelen!"

Bart & Karlijn