Nederlands

Proces & Tevredenheidsgarantie


Een custom made sieraad wordt speciaal voor jou ontworpen en gemaakt. We beginnen letterlijk "from scratch" waarbij jouw verhaal het uitgangspunt vormt voor het ontwerp.

De tevredenheidsgarantie: dankzij mijn unieke ontwerpproces kan ik je garanderen dat jouw sieraad helemaal naar wens gaat zijn! Ik doe er alles aan om het sieraad van je dromen te realiseren. Mijn klanten zijn vaak meer dan tevreden, dit zeggen ze er zelf over: lees hier de reviews

 

Hoe gaat het in z'n werk?

 

Design consult & Intake

Week 1, afspraakduur 1 uur

We bespreken jouw wensen en je krijgt advies over vormgeving, materialen, stijlen en opties. Dit gesprek vindt plaats in mijn atelier in Nijmegen en is geheel vrijblijvend.

De opdrachtbeschrijving

Week 2, document

De week erna krijg je de opdrachtbeschrijving met hierin jouw wensen en uitgangspunten voor het ontwerp. Er wordt om een aanbetaling gevraagd van 50%

Edelsteen zicht

Week 3-5*, afspraakduur 1 uur

Indien je een edelsteen in het ontwerp wilt hebben ga ik gericht op zoek naar de perfecte stenen. Wanneer ik deze gevonden heb bij een van mijn leveranciers kom je langs in het atelier om de stenen in het echt te bekijken en een keuze te maken.

De ontwerpbespreking

Week 3-5, afspraakduur 1 uur, document en prototype

Tijdens de ontwerp bespreking bespreken we de vormgeving van het sieraad. Je krijgt een 3D schets en details van het ontwerp. Naar aanleiding van jouw feedback verfijn ik het ontwerp. Indien nodig maak ik een prototype.

Het definitieve ontwerp

Week 6, document

Het definitieve ontwerp voor jouw sieraad wordt vastgelegd en na akkoord ga ik jouw sieraad maken in mijn atelier. Het maakproces is intensief en duurt gemiddeld 8 weken. Ik gebruik ambachtelijke technieken samen met 3D printen en lasergraveren.

Gravure + Keuring door Waarborg

Week 12

Als jouw sieraad bijna af is wordt deze gekeurd door de Waarborg Holland. Zij keuren het metaal op gehalte en slaan het meesterteken in het sieraad. Evt. wordt het sieraad gegraveerd met een persoonlijke boodschap. 

Jouw sieraad is klaar!

Week 14, hét SIERAAD

Rond week 14 maken we een afspraak dat je jouw sieraad kan komen ophalen. Je krijgt hem mee in een mooi juwelendoosje van Lasand. Mocht je het sieraad eerder nodig hebben: bespreek dit dan met mij, dan kijk ik wat er mogelijk is. 

 

Zet de eerste stap

Het is mijn passie om jouw verhaal te vertalen naar een bijzonder sieraad. Een sieraad wat je nooit meer af wilt doen en vol trots draagt. Graag denk ik met je mee en help ik je bij het vormgeven van jouw sieraad. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal en wensen. 

  Boek Nu Een Bezoek Aan Het Atelier 

Tot ziens in mijn atelier!

Groet,

Sandra

 

Goudsmid Sandra Bruil Werkbank