Nederlands

De gaafste verlovingsring die ik ooit gemaakt heb...


Dat is nogal een statement om te zeggen maar toch is dit is de gaafste verlovingsring die ik ooit heb gemaakt. Waarom? 

  • Hij is groot en opvallend.
  • Anders dan de standaard. 
  • Mét een bijzondere symboliek. 
  • Kleurrijk met zilver, roodgoud en indigo toermalijn.
  • Er zit zo veel liefde in. 
  • Ik kreeg van deze klant een grote creatieve vrijheid!

Deze ring heeft alles waar ik als goudsmid blij van wordt: hij is opvallend, kleurrijk én heeft een mooie symboliek. Zo staat de blauw groene toermalijn voor rust en water, symbolisch voor T. Het roodgoud is een vlam, passie, symbolisch voor A. De zonnestralen op de achtergrond staan voor vrolijkheid en het leven vieren wat de intentie is voor hun huwelijk. Dus...mic drop ;-) Dat zeg ik: de gaafste verlovingsring die ik ooit gemaakt heb. 

Durf jij mij uit te dagen om een nóg gavere verlovingsring te maken? Ik ga graag de uitdaging aan! Kom langs in mijn atelier om de gratis Workshop "Ontwerp Je Droom Verlovingsring" te volgenDruk op de knop hieronder om er meer over te lezen en de workshop te boeken wanneer het uitkomt!

  Gratis Workshop "Ontwerp Je Droom Verlovingsring" 


Laat een reactie achter


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd