Nederlands

De gedachte achter de Infinity trouwring


Oneindigheidsteken trouwringen

Een trouwring is een symbolische ring. Het is veel meer dan de optelsom van materialen waarvan ie gemaakt is. Je draagt hem

  • omdat je kiest voor elkaar
  • omdat je elkaar steunt in goed en in slechte tijden
  • omdat je de intentie hebt voor altijd samen te blijven
  • omdat je het best in de ander naar boven haalt
  • omdat je samen bent

Een trouwring betekent heel veel. In mijn ontwerp voor een trouwring vind ik het daarom belangrijk dat die betekenis en symboliek terug komt. Ik wil dat je uit de vormgeving van de ring iets kan afleiden over de intentie van de ring.

Oneindigheidsteken trouwringen

In mijn trouwring Infinity kan je dit goed terug zien. Deze ring is is gemaakt uit één strip goud die als het ware doorloopt van binnenring naar buitenring. Daar waar de 'binnenring' de 'buitenring' wordt en vice versa schuift de ring in elkaar, als ware het een omhelzing. Dit zorgt voor een mooi symbolisch detail in de ring. Daarnaast zit er een soort oneindigheid in de ring. De stript loopt oneindig door van binnenring naar buitenring. Ook wanneer de twee trouwringen samen met ‘de omhelzing’ tegen elkaar aan gelegd worden zie je het oneindigheidsteken terug.

Oneindigheidsteken trouwringen

Dit is hoe ik trouwringen het liefst zie: bewust ontworpen met een bijzondere gedachte erachter. Word jij hier ook blij van en wil je ook een set bijzondere trouwringen? Maak een eerste (vrijblijvende) afspraak om alle mogelijkheden te bespreken of stel je vragen via Whats App. 

  Contact mij via Whats App

 

Gaat je dit nog iets te snel en wil je mij eerst beter leren kennen? Volg mij dan op Instagram of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief.


Laat een reactie achter


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd