Nederlands

Het verhaal achter deze...custom made trouwringen met bijzonder patroon


"Mijn hart maakt een sprongetje wanneer trouwringen zó kloppend zijn als deze!"

Zo dat is weer een lekkere quote om mee te beginnen maar wat was het leuk om deze trouwringen te ontwerpen! Deze trouwringen heb ik gemaakt voor een internationaal koppel uit Bangkok met roots uit Overijssel Nederland en Rotuman Fiji. Het kennismakingsgesprek en de daarop volgende ontwerp gesprekken hebben we volledig online gevoerd, in 3 verschillende timezones. Maar ondanks de tijdsverschillen kwamen we met z'n drieën al snel uit op een bijzonder concept: ringen met een patroon wat staat voor dit unieke koppel. 

Het uitgangspunt

Inspiratie voor dit patroon waren de zogenaamde "tribals" van waar ze beide vandaan komen: 

  • In Overijssel hebben veel boerderijen zogenaamde geveltekens: tekens op de nok van het dak ter bescherming van de boerderij en om uit te dragen wie er woont.
  • De Fiji eilanden staan bekend om de bijzondere tattoo patronen, zo laat je zien waar je vandaan komt en wie je bent. Het eiland Rotuman heeft natuurlijk zijn eigen specifieke patroon.

Het ontwerp

Deze twee elementen heb ik samengevoegd in een nieuw grafisch patroon. Een patroon dat staat voor het koppel uit twee werelden. 

 Hieronder zie je het patroon en de 3D tekening van de ring.

Het maken

Toen het ontwerp vast stond en we alle details hadden besproken ben ik de ringen gaan maken. Hieronder zie je een kort filmpje van het maakproces. Mocht je het trouwens leuk vinden meer van dit soort filmpjes te zien: op mijn instagram account plaats ik regelmatig "How it's made" video's en stories, volg je me al?

Het resultaat

Dit is het resultaat: ringen met een bijzonder patroon en een mooi verhaal.
Deze ringen staan voor wie het koppel is en dat mag gezien worden. Het klopt helemaal!

 

Willen jullie ook custom made trouwringen?

Gaan jullie ook voor unieke custom made trouwringen, speciaal voor jullie gemaakt? Neem contact met me op om de eerste (vrijblijvende) afspraak te maken!

  Contact mij via Whats App


Laat een reactie achter


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd