Nederlands

Je verlovingsring en trouwring aan één vinger


De mooiste ring is een ring die je nooit meer af wilt doen. Maarrr als sieraad liefhebber zorgt dat voor een dilemma. Want vaak heb je meerdere ringen die een speciaal plekje in je hart veroverd hebben; de ring van oma, je afstudeer ring, je eerste design ring, de ring van je vriendinnen en ga zo maar door. En hoe moet dat straks met je verlovingsring en trouwring?!

Daar heb ik een leuke oplossing voor gevonden: de verlovingsring met ‘aanschuif’ trouwring. Dit is een trouwring die aansluit op de verlovingsring. Dit betekent dat je beide ringen om één en dezelfde vinger kan dragen. Samen vormen de verlovingsring en trouwring een geheel. 

Hierboven zie je mijn eigen Plus ring met aanschuifring. De aanschuif ring sluit mooi aan op de Plus Ring en ‘bouwt hem verder op’. Kwa vormgeving lijkt de aanschuif ring op een soort van ‘trapje’ omhoog. Een symboliek die mooi aansluit bij de betekenis van de Plus ring (lees mijn eerdere blog voor het verhaal achter deze ring). 

Een ander voorbeeld is deze verlovingsring en trouwring. Zij draagt haar verlovingsring en trouwring aan één vinger (zie foto hierboven). Daarnaast sluit ook de trouwring van de man aan op de trouwring van de vrouw, dit is net een extra detail wat de trouwringen extra betekenis geeft (zie de foto hiernaast).

Met een aanschuifring als trouwring blijft er ruimte voor alle andere mooie ringen in je leven, want de mooiste ring is een ring die je nooit meer af wilt doen.

Ik hoop dat ik je met deze voorbeelden geïnspireerd heb. Het is mijn missie om persoonlijke en bijzondere trouwringen en verlovingsringen te maken. Graag help ik jou aan echt unieke ringen, speciaal voor jou gemaakt. Maak een eerste (vrijblijvende) afspraak om alle mogelijkheden te bespreken of stel je vragen via Whats App. 

  Contact mij via Whats App

 

Gaat je dit nog iets te snel en wil je mij eerst beter leren kennen? Volg mij dan op Instagram of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief.

Met dank aan www.vankaartjestotkiekjes.nl (1e foto) en www.marliesdekkerfotografie.nl (2e foto). 


Laat een reactie achter


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd