Nederlands

Welk type trouwring past bij jou?


Welk type trouwring past bij jou?

Een trouwring is niet zomaar een sieraad. Het is een ring die je de rest van je leven draagt. Kies daarom een ring waar jij gelukkig van wordt. Naast de klassieke gladde ring zijn er nog veel meer soorten trouwringen mogelijk. Het leuke van trouwringen is dat je ze zo bijzonder en persoonlijk kan maken als je zelf wilt. Bedenk wat bij jullie past en waar je hart een sprongetje van maakt.

In mijn ogen zijn er grofweg 4 verschillende type trouwringen. Ik heb deze vier types ingedeeld in een plaatje met twee assen. De horizontale as gaat van klassiek naar origineel. De verticale as gaat van subtiel naar opvallend. Zo ontstaan er 4 categorieën voor de vier type trouwringen. Bij elke categorie zie je een voorbeeld van een ring die hierin valt. Met de volgende 2 vragen bepaal jij dus jouw type trouwring:

  • Wil je een klassieke ring of een originele ring?
  • Wil je een subtiele ring of een opvallende ring?

Welk type trouwring past bij jou?

Mijn advies is blijf dicht bij jezelf. Houdt je van design, kies dan niet voor een klassiek subtiel ringetje maar kies iets wat echt bij jouw persoonlijkheid past.

Als je eenmaal weet tot welk type trouwring jij je aangetrokken voelt wordt de zoektocht naar een trouwring al heel wat gerichter.

Ik help je graag. In mijn atelier maak ik persoonlijke en unieke trouwringen helemaal naar jouw wens. Het is mijn passie om jouw ideale ring vorm te geven, custom made. Dit doe ik door mijn kennis van product design te combineren met ambacht en innovatie. Bekijk mijn bedrijfsfilm om te zien hoe ik te werk ga. Neem contact met mij op om een eerste vrijblijvend design consult in te plannen. In dit design consult krijg je een kijkje in mijn atelier en kom je alles te weten over de custom made mogelijkheden. 

Stel al je vragen via Whats App en maak de eerste (vrijblijvende) afspraak om alle mogelijkheden te bespreken.  

 

  Contact mij via Whats App

Gaat je dit nog iets te snel en wil je mij eerst beter leren kennen? Volg mij dan op Instagram of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief.

Lees ook mijn blog 'trouwringen laten maken: 6 tips voor bijzondere ringen'.

Groet!

Sandra


Laat een reactie achter


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd