English

Bij een bijzonder moment in je leven hoort een bijzonder sieraad


De sieraden die ik zelf draag, markeren speciale gebeurtenissen in mijn leven. Elke keer als ik er naar kijk, denk ik daar even aan terug. Ze staan voor een bepaalde emotie en maken een bepaald gevoel in mij los.

In mijn vorige blog vertelde ik je al over deze ‘emotionele waarde’ van sieraden. Vandaag wil ik dat nog wat meer toelichten met een ander voorbeeld: mijn Plus ring.

Verlovingsring geelgoud saffier

Deze ring heb ik voor mezelf ontworpen met als directe aanleiding het moment dat ik mijn baan heb opgezegd. Lange tijd heb ik mijn bedrijf gecombineerd met een baan als UX designer. Sinds januari 2018 heb ik de stap genomen om volledig voor mijn eigen bedrijf Lasand te gaan. Het voelde zo goed om eindelijk die stap te nemen. Een fulltime onderneming beginnen is naast heel leuk ook vaak eng en onzeker. Het gevoel dat ik had toen ik besloot mijn baan op te zeggen wil ik daarom vasthouden. De positiviteit en het vertrouwen dat ik toen voelde heb ik nodig op de momenten dat het even tegen zit.

Sandra BruilHet ontwerp van deze ring is gebaseerd op een plus teken. De plus staat voor mij voor optimisme, mijn enthousiasme en vertrouwen in de toekomst. Daarnaast is deze ring een soort van “verlovingsring voor mezelf”. Een verlovingsring in de zin dat ik een commitment aan ga om volledig voor mijn eigen bedrijf te gaan. Bij een verlovingsring hoort natuurlijk een mooie edelsteen. Dat is een saffier geworden, mijn lievelings-edelsteen die staat voor ‘trouw’. Trouw aan mezelf en aan mijn passie.

Elke keer dat ik naar deze ring kijk ga ik even terug naar dat optimistische gevoel van toen. Deze ring geeft me energie en een goed gevoel.

Dát gevoel wil ik ook voor mijn klanten: een dierbaar sieraad dat herinnert aan een bijzonder moment. Mijn missie is het hart van mijn klanten een sprongetje te laten maken als ze naar hun ring kijken. Net zoals mijn ring dat voor mij doet.

Wil jij ook een bijzonder sieraad speciaal voor jou gemaakt? Neem contact met mij op. Stel al je vragen via Whats App en maak de eerste (vrijblijvende) afspraak om alle mogelijkheden te bespreken.  

  Contact mij via Whats App

 

Met dank aan de mooie foto's van www.vankaartjestotkiekjes.nl


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published