English

Family Diamond


De mooiste sieraden zijn sieraden die je nooit meer af wilt doen. Toen ik dus de opdracht kreeg om een hanger te ontwerpen om nooit meer af te doen maakte mijn hart een sprongetje.

Samen met vader en dochter zaten we in mijn atelier om hun wensen te bespreken. De hanger zou een kado zijn aan Suzanne (hun moeder/vrouw) voor haar 60e verjaardag. En de lat lag hoog: Suzanne is een stijlvolle vrouw met oog voor detail. Ze draagt moderne elegante sieraden. Tijdloze sieraden van witgoud en diamanten.

Met vader en dochter besprak ik de betekenis die het sieraad zou krijgen. De hanger staat symbool voor de hechte familie van acht personen waarin Suzanne een belangrijke rol speelt.

Het resultaat is de hanger ‘Family Diamond’. Een hanger die symbool staat voor de familie.

De basis van de hanger is een achthoek. Het lijnenspel in de achthoek is gebaseerd op de facetten van een diamant en verbindt zo alle acht hoeken met elkaar. De diamant staat voor waarde en heeft tijdloze elegantie. In het midden van de achthoek zit een ronde cirkel, deze laat ruimte over voor toekomstige familie uitbreiding.

Dan het moment van de waarheid: vader, dochter en Suzanne zouden de hanger komen ophalen in mijn atelier. Wat zou Suzanne van de hanger vinden? Ze had bovenstaande afbeelding al gekregen op haar 60e verjaardag en vandaag zou ze hem dan echt krijgen. Nadat we koffie hadden gedronken en het doosje al geruime tijd ongeopend voor hun had gestaan werd deze dan eindelijk geopend. “Wauw” en “wat mooi” werden veelvuldig herhaald. Meteen werd de ketting omgedaan, deze gaat nooit meer af!

Wil jij ook een bijzonder sieraad, speciaal voor jou gemaakt? Lees hier meer over het proces. Neem contact met mij op en maak de eerste (vrijblijvende) afspraak om alle mogelijkheden te bespreken.  

  Contact mij via Whats App

 


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published