English

Spannend! Een custom made sieraad laten maken.


Veel klanten vinden het spannend om met mij aan de slag te gaan voor een custom made sieraad. En dat snap ik wel! Je "koopt" immers een sieraad wat nog niet bestaat én welke nog gemaakt moet worden. Spannend!

Wat kan ik je beloven:

In 3 maanden een uniek sieraad waarbij jou persoonlijke verhaal is vertaald naar een bijzonder sieraad. Met tevredenheid garantie.

Hoe ik dat doe? Daar komt mijn ontwerp proces om de hoek kijken. Ik neem je stap voor stap mee: van uitgangspunten, wensen en inspiratie tot schetsen, 3D modellen en prototypes. Zo kan ik garanderen dat je 100% tevreden bent met jouw unieke sieraad.

Proces custom made


Zo zie je hier op de foto links het prototype voor de uiteindelijke ring rechts :) 

Wil jij ook een bijzonder sieraad, speciaal voor jou gemaakt? Neem contact met me op en dan gaan we er samen het sieraad van je dromen van maken. Met tevredenheidsgarantie ;-) 

Stel al je vragen via Whats App en maak de eerste (vrijblijvende) afspraak.  

  Contact mij via Whats App

  Boek een bezoek aan het Lasand Atelier


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published