Nederlands

5 tips voor het vinden van jullie ideale trouwringen


Bijzondere trouwringen

Hoera de voorbereidingen voor jullie bruiloft zijn in volle gang. Je dagdroomt over deze bijzondere dag. Stel je eens voor: samen met je vrienden en familie vier je de liefde. In een intieme ceremonie beloof je elkaar onvoorwaardelijke liefde en trouw. De ceremonie wordt bezegeld met een paar bijzondere trouwringen. Het is een onvergetelijke dag, helemaal in jullie stijl. De jaren daarna draag je je trouwring met veel trots en liefde. Elke keer als je er naar kijkt maakt je hart weer een sprongetje. Het is een dierbare en tastbare herinnering van jullie liefde voor elkaar.

Zeg, die bijzondere trouwringen; heb je daar al een beeld bij? Ik help je graag bij het vinden van jullie ideale trouwringen. Als edelsmid maak ik persoonlijke en unieke trouwringen. Aan de hand van jullie wensen en verhaal ontwerp ik de trouwringen. Deze worden vervolgens speciaal voor jullie gemaakt.

Bijzondere trouwringen

De volgende 5 tips helpen je bij het vinden van jullie ideale ringen:

 1. Bedenk welke stijl je aanspreekt. Ga je voor modern,strak, geometrisch, robuust, industrieel, romantisch of ...? 
 2. Bedenk wat jij belangrijk vindt in een trouwring. Wil je dat deze jullie persoonlijkheid weerspiegelt? Wil je dat jullie verhaal in het design verwerkt is? Je hoeft nog niet te weten hoe dat eruit ziet: daar help ik jullie graag bij.
 3. Bedenk van welk materiaal je je ring gemaakt wilt hebben. Van geel-, wit- of roodgoud? Wil je een edelsteen erin verwerkt hebben? Ik vertel je graag over alle materialen en opties. Lees hier meer over verschillende edelstenen (in verlovingsringen maar dit geldt natuurlijk net zo goed voor trouwringen ;) 
 4. Bedenk welke persoonlijke boodschap je de ring mee wilt geven. Deze boodschap kan in het design verwerkt worden of aan de binnenkant gegraveerd worden.  
 5. Bedenk wat voor type ring je wilt. Subtiel of opvallend? Klassiek of origineel? Mijn advies is blijf dicht bij jezelf, ben je een uitgesproken persoon kies dan niet voor een klassiek subtiel ringetje maar kies iets wat echt bij jouw persoonlijkheid past. 

  Bijzondere trouwringen

  Graag help ik je aan bijzondere trouwringen waar je de rest van je leven blij mee bent. Ontdek wat mijn klanten zeggen over mij en leer meer over mijn werkwijze in mijn bedrijfsfilm.

  Het is mijn passie om custom made trouwringen te maken. Stel al je vragen via Whats App of maak een eerste (vrijblijvende) afspraak om alle mogelijkheden te bespreken.  

    Contact mij via Whats App

  Gaat je dit nog iets te snel en wil je mij eerst beter leren kennen? Volg mij dan op Instagram of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief.

  groet!

  Sandra


  Laat een reactie achter


  Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd