Nederlands

"Teken hoe het voelt als je elkaar knuffelt"


Witgoud verlovingsring swirl

Hoe een grappig verzoek van een vriend van het stel leidde tot het ontwerp van een bijzondere verlovingsring

Wat voel je wanneer je hem of haar knuffelt? Oef dat is een moeilijke vraag he? Want probeer een gevoel maar eens te beschrijven. Gelukkig zijn woorden niet het enige expressiemiddel. Zou het gemakkelijker zijn dit gevoel te tekenen? Hoewel dit voor veel mensen nog moeilijker zou zijn gingen Jorik en Nika deze uitdaging enthousiast aan. Ze sloegen aan het tekenen, zonder spieken. Toen ze klaar waren vergeleken ze beide tekeningen. Wat bleek: ze leken wel heel erg op elkaar! Als dat geen echte liefde is ;-)

 

Original drawing

 

Originele tekening

Wat Nika niet wist was dat Jorik nog een stapje verder ging. Hoe kon hij zijn gevoelens voor haar vatten in een verlovingsring? Dat was het moment dat ik erbij geroepen werd om te helpen. Ik vind het superleuk om een gevoel, een verhaal of een emotie te verwerken in een tastbaar sieraad. Dus van deze bijzondere opdracht werd ik erg enthousiast. Wat een inspirerend uitgangspunt en wat een coole vraag om aan een koppel te stellen! Verschillende ontwerpen voor ringen zagen het licht.

 

Ontwerp richtingen voor verlovingsringen

 

Design direction schetsen

Jorik wist meteen welke ontwerp het moest worden. Na 6 weken achter de werkbank was de ring af. 

Proces van het maken van een witgouden verlovingsring

Het maakproces van de verlovingsring

Hij vroeg haar ten huwelijk op de top van een berg en natuurlijk zei ze ja. Ze herinnerde zich de tekeningen en herkende de symbolische betekenis van de ring meteen. Ze draagt deze tastbare uiting van liefde nu met trots om haar vinger.

Wil jij ook een custom designed sieraad? Stel al je vragen via Whats App en maak de eerste (vrijblijvende) afspraak om alle mogelijkheden te bespreken.  

  Contact mij via Whats App

Wit goud verlovingsring

 De verlovingsring gemaakt van wit goud

 


1 reactie


  • Daniel Biesheuvel

    Excellent! Love the concept of this ring and how beautifully it has been translated into this ring.


Laat een reactie achter


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd