Nederlands

Alles wat je moet weten over een verlovingsring


Verlovingsring Lasand Hart

Woehoe, je gaat je vriendin ten huwelijk vragen! Enthousiast begin je je zoektocht naar een mooie ring. Al snel slaat je opwinding en enthousiasme over in onzekerheid over de ring; wat is dat eigenlijk een verlovingsring?

Het valt het mij op dat er veel onduidelijk is over verlovingsringen. Er bestaat een hoop onzekerheid over ‘de perfecte ring’. Je bent niet de enige die zich afvraagt: “wat zijn de gebruiken en tradities bij een verlovingsring? Wat zijn de regels?”  

Poeh...nou...ehm. Over tradities en regels voor verlovingsringen zijn al heel wat blogs op het web volgeschreven. Ik krijg er eerlijk gezegd nogal de kriebels van. Zodra er ‘regels’ zijn opgesteld verdwijnt de passie en spontaniteit. Dus van mensen die je vertellen ‘hoe het hoort’ daar word ik een beetje recalcitrant van :)

De enige echte ‘regel’ die er bestaat voor een verlovingsring is dat je de ring gebruikt om je vriendin mee ten huwelijk te vragen. Simpel toch? Vergeet verder alle regels over de verlovingsring en kies voor originaliteit. Een bijzonder leuke vriendin verdient een bijzondere ring. En laat dat nou net hetgene zijn waarbij ik je kan helpen!

In mijn atelier maak ik one-of-a-kind verlovingsringen. Samen met jou bepaal ik het uitgangspunt voor de ring. Dit kan van alles zijn; een bepaalde steen, een bijzondere herinnering, een bepaalde stijl... Tijdens het ontwerpproces laat ik je verschillende schetsen zien en krijgt de ring steeds meer vorm. Je ring wordt door mij gesmeed in mijn eigen atelier. Resultaat is de ultieme verlovingsring, speciaal voor jou gemaakt.

Verlovingsring hart

Deze ringen zijn minimalistisch en stiekem heel romantisch. Ze hebben de doorsnede van een hart, dit zie je goed bij de opening in de ring.  

Witgoud verlovingsring saffier en smaragd

In deze ring spelen een blauwe saffier en groene smaragd de hoofdrol. Deze elegante ring heeft een bijzondere geometrische vorm waarin alle aandacht naar de edelstenen gaat.

Verlovingsring roodgoud en saffier

Deze ring refereert speels aan het idee van de klassieke verlovingsring met grote diamant. De bijzondere vormgeving en het mooie kleurenspel van roodgoud en saffier maken dit een echte eyecatcher.

Zo zie je hoe het ook kan. Ik word hier een stuk enthousiaster van dan van alle standaard ringen. Komt bij jou het enthousiasme ook weer terug? Mooi! Neem contact met me op om een eerste (vrijblijvende) afspraak te maken voor jouw originele verlovingsring en stel al je vragen via Whats App.

  Contact mij via Whats App

 


Laat een reactie achter


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd