Nederlands

Love stories 2: de trouwringen van Timme en Carlijn


Bruidspaar Timme Carlijn

Love stories deel 2! Na de verlovingsring van Timme voor Carlijn in love stories 1 is het nu tijd voor de trouwringen. Deze zomer zijn Timme en Carlijn getrouwd en schoven ze elkaar de ringen om. Ook achter deze trouwringen zit weer een heel verhaal.

Uitgangspunt voor het ontwerp was: een strakke trouwring van witgoud met structuur en/of een geometrisch lijnenspel. Hier konden we nog alle kanten mee op en dat hebben we ook zeker gedaan in het ontdekken van de diverse creatieve richtingen. Hieronder zie je een aantal 3D schetsen op de computer en een model in blauwe was. De uitdaging was om een goede balans te vinden tussen ‘chaotisch’ en ‘netjes’. De vraag was dan ook: "gaan we voor symmetrie en regelmaat of voor random grilligheid?

proces collage trouwringen Timme en Carlijn

Het uiteindelijke ontwerp laat zich het best omschrijven als een onregelmatig symmetrische facet ring. Haha, klinkt lastig ik weet het :) De ring blijft rustig door de symmetrie op de deellijn van de ring. De onregelmatigheid komt terug in het silhouet. Hierdoor verschillen de facetten van grootte. De facetten weerkaatsen het licht prachtig en de ring ziet er van elke kant verschillend uit.

Trouwringen facet grof structuur witgoud geometrisch

Het eindresultaat zijn twee strakke robuuste trouwringen van witgoud met een interessant geometrisch vlakken spel. Precies waar het bruidspaar naar op zoek was:

“We zijn super blij met de ringen. Sandra is creatief en vakkundig!”

Trouwring geometrisch facet structuur witgoud

Willen jullie ook eigen custom made trouwringen? Ik help jullie graag, stel al je vragen via Whats App en maak de eerste (vrijblijvende) afspraak om alle mogelijkheden te bespreken.  

  Contact mij via Whats App

 


Laat een reactie achter


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd