Nederlands

Op slag verliefd...op deze diamant


Soms heb je maar een blik nodig om volledig betoverd te raken door iets of iemand. Toen ik deze diamant tegenkwam was ik op slag verliefd. Met deze diamant moest en zou ik een mooie ring gaan maken. Alleen ja je koopt niet zomaar even een diamant. Dus toen er een week later een aanvraag binnen kwam voor een verlovingsring met een diamant viel alles op z’n plaats. Ik heb snel deze diamant 'op zicht' besteld, samen met nog een paar andere exemplaren, zodat ik mijn klant meerdere diamanten kon tonen waaruit hij kon kiezen. Gelukkig viel ook hij volledig voor de charme van deze peper en zout diamant. (Wil je meer weten over peper en zout diamanten, lees mijn eerdere blog hierover.) 

Wat zo bijzonder is aan deze diamant is dat de spikkeltjes en spotjes zorgen voor persoonlijkheid en karakter. De diamant heeft bijzondere schitteringen en insluitsels die hem uniek maken. De slijping van de diamant is een antiek slijping, de zogenaamde roos slijping. Doordat er veel verschillende facetten op de diamant zijn geslepen wordt het licht mooi weerkaatst. Als je hem onder een bepaalde hoek bekijkt zie je zelfs een soort van regenboog in de diamant, echt prachtig!

Peper en zout diamant verlovingsring

Het ontwerp van de custom verlovingsring is gebaseerd op deze facetten. De ring heeft meerdere vlakken en facetten gekregen, zo schittert niet alleen de diamant maar de gehele ring.

Facet verlovingsring met peper en zout grijze diamant

Van dit soort verlovingsringen en diamanten krijg ik een kick. Met liefde maak ik een bijzondere custom made verlovingsring voor jou. Wil je meer weten over de mogelijkheden, neem contact met mij op en maak de eerste (vrijblijvende) afspraak om alle mogelijkheden te bespreken.  

  Contact mij via Whats App

Wil je mij eerst wat beter leren kennen? Lees mijn andere blogs en volg mij op Instagram


Laat een reactie achter


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd