Nederlands

Psst hier wordt hard gewerkt aan nieuwe trouwringen en verlovingsringen...


Sandra hier... er waren een paar weekjes radiostilte sinds de start van 2017 dus ik dacht ik laat weer eens wat van me horen! 

Het was dan wellicht wat stil in deze online ruimte maar zeker niet in mijn studio. De geluiden van gereedschap en metaal op metaal zijn non stop. Daarbovenuit schalt het nieuwe album 24K Magic van Bruno Mars. Die staat hier heel hard en op repeat. Met zo'n album naam kan het natuurlijk ook bijna niet anders #beroepsdeformatie ;-)

Graag wil ik jullie vertellen over een aantal gave nieuwe ontwikkelingen waar ik aan gewerkt heb de afgelopen weken.

Als nummer een: ik heb mijn website volledig vertaald van Engels naar Nederlands. Je kan nu switchen tussen de talen. Zo dit was me een bevalling wel zeg. Toch best gek dat in het Engels schrijven me makkelijker af gaat dan Nederlands. Ik denk dat het ligt aan de korte zinnen die in het Engels vaak net wat vriendelijker klinken dan in het Nederlands ;-) Het Nederlands als taal is ook echt directer dan het Engels. Nouja gelukkig houd ik wel van die directheid ;-) 

Lasand Prototype Wedding ring

Ten tweede werk ik hard aan mijn verlovingsringen en trouwringen collectie. Deze begint steeds meer vorm aan te nemen. Zo ontving ik een aantal dagen geleden het eerste prototype van de trouwringen collectie, ik vind hem zo gaaf geworden! Ik ben benieuwd wat jij vindt van deze ring, zie je jezelf deze ring al dragen als trouwring? Waarom wel of waarom niet? Laat het me weten in de comments, ik ben oprecht benieuwd naar jouw feedback!

Zo dat was mijn 'doorbreek de radiostilte update' aan jou. Wat houd jou bezig deze dagen, wat vind jij van het Nederlands vs. het Engels of wat wil je me verder vertellen? Laat het me weten in de comments ;-)  


Laat een reactie achter


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd