Nederlands

Trouwringen laten maken, hoe werkt dat?


Trouwringen Twee kleuren goud

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen. Op de grote dag kijk je elkaar diep in de ogen, spreek je mooie woorden uit en schuif je elkaar de ringen om. Die trouwring die zit en gaat voorlopig niet meer af! Als het goed is draag je deze namelijk de rest van je leven. Daarom wil je graag een persoonlijke en bijzondere trouwring, iets wat echt bij jullie past en anders is dan de standaard trouwring. Je hebt al een idee hoe de ring er ongeveer uit moet zien en je vind het gaaf als er ook een bepaalde symboliek uit de vormgeving spreekt. Kortom je wilt graag trouwringen laten maken.

Maar hoe werkt dat eigenlijk: trouwringen laten maken? 

Als je bij mij in mijn atelier komt gaan we het hebben over materialen, vormgeving en over jullie persoonlijke wensen. Samen stellen we de opdrachtbeschrijving op, we hebben het over breedtes en diktes van ringen, over budget en over eerste ontwerpideeën. Deze opdrachtbeschrijving krijg je opgestuurd en na bevestiging ga ik aan de slag. Ik werk verschillende ontwerpen uit met schetsen en 3D tekeningen.

Tijdens onze tweede afspraak krijgen jullie deze te zien en maken jullie een keuze met welk ontwerp we verder gaan. Dat ontwerp werk ik uit en indien gewenst maak ik er zelfs een proefmodel van. Zo komt het ontwerp tot leven en kan je, in de derde en laatste afspraak,  zien hoe de ringen er in het echt uit gaan zien. Na akkoord met dit final design ga ik vervolgens de trouwringen voor jullie maken in mijn atelier.


Het resultaat zijn bijzondere en persoonlijke trouwringen.
Van materiaalkeuze tot ontwerpdetails; jullie zijn betrokken in het gehele design proces. Met recht kan je zeggen dat deze ringen echt voor jullie zijn gemaakt. Deze ring draag je de rest van je leven en wil je nooit meer af doen!  

 

 


Wil je tot in detail weten hoe het proces verloopt en wat de prijzen zijn? Bekijk dan mijn pagina: proces & prijzen trouwringen

Ben je enthousiast en wil je meteen een afspraak maken? Neem contact met mij op en tot ziens in mijn atelier!

  Maak een afspraak via Whats App


Laat een reactie achter


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd