Nederlands

Zo werd deze bijzondere aanschuifring van witgoud met robijn gemaakt


Ring Robijn

Bij een bijzondere gebeurtenis hoort een bijzonder sieraad

Stel je vrouw heeft een bijzondere verlovingsring van Lasand om haar ene hand en een mooie trouwring van Lasand om haar andere hand. Nu is er nóg een bijzondere gebeurtenis op komst: jullie eerste kind. Jij wil je vrouw wederom verrassen met een bijzondere ring. Wat doe je dan?

Dan laat je een ring ontwerpen die mooi aansluit bij haar verlovingsring én die de betekenis van de verlovingsring aanvult en versterkt! Zo begon de ontwerpuitdaging van de Robijn Bol ring. Een leuke uitdaging want zoals je weet vind ik dat bij een bijzondere gebeurtenis een bijzonder sieraad hoort. En deze aanleiding is wel een hele leuke!

 

Verlovingsring smaragd en saffier

De verlovingsring die al gedragen wordt en waar de aanschuifring bij komt.

Het ontwerp

Het ontwerp van de nieuwe ring staat in nauw verband met de verlovingsring die ik een aantal jaar eerder voor haar gemaakt heb. De nieuwe ring wordt namelijk aangeschoven aan dezelfde vinger als waar ze haar verlovingsring draagt.

3D tekening Robijn Ring
De 3D tekening voor de ring. 
Ring Robijn en plastic prototype
Foto van het eindresultaat met daarnaast het prototype. 

In de verlovingsring staan de saffier en smaragd voor het koppel. Met een meisje op komst is robijn de perfecte edelsteen om de combinatie mee aan te vullen. Robijn is een diep rood/roze edelsteen en kleurt mooi samen met saffier en smaragd. Robijn wordt daarnaast geassocieerd met het scheppen van nieuw leven en heeft een sterke connectie met het hart: de perfecte edelsteen voor deze gelegenheid dus! In het ontwerp van de nieuwe ring valt de robijn mooi tussen de opening in de verlovingsring en symboliseert daarmee de uitbreiding van het gezin.

Aanschuifring Robijn
De Robijn aanschuifring bij de Open Edelsteen Verlovingsring

Een bijzonder sieraad

Zo maak ik tastbare herinneringen van bijzondere gebeurtenissen of ervaringen. Door dit sieraad denk je dagelijks even terug aan dat bijzondere moment. Graag maak ik ook een bijzonder sieraad voor jou, een sieraad met betekenis. Lees hier meer over custom made sieraden. Neem contact met mij op of stel al je vragen via Whats App. Wie weet zie ik je binnenkort voor een kopje koffie in mijn atelier!

  Contact mij via Whats App

 


Laat een reactie achter


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd