Nederlands

"Oud goud" of "eigen goud" verwerken in een nieuw sieraad


Het is mogelijk om het goud van jouw oude sieraden te hergebruiken in een nieuw sieraad. Er zijn 2 opties:

  1. Ik smelt je oude sieraden en gebruik het goud om er een nieuw sieraad van te maken. 
  2. Ik hergebruik oude elementen van het sieraad en verwerk deze in het nieuwe sieraad.  

Vanwege de ontwerpuren en maakkosten geldt voor een sieraad gemaakt van "oud goud" een minimum prijs van €1000.

Er wordt altijd een offerte op maat gemaakt. Je krijgt per gram ingeleverd goud een korting op de kosten van het nieuwe sieraad. Deze korting hangt af van de goudprijs en is zo rond de €16 per gram ingeleverd goud. 

Het proces bij het werken met "Oud Goud"

Het proces bij het werken met "oud goud" is gelijk aan het "custom made proces" en de daarbij behorende prijzen. Minus uiteraard de korting op het goud.

Het proces om tot een persoonlijk en uniek sieraad te komen is intensief. Na onze eerste kennismaking ga ik voor je aan de slag met het ontwerpen van diverse sieraden. Tijdens de ontwerpbespreking krijg je de schetsen en 3D tekeningen te zien van diverse ontwerpen. Jij kiest een richting en met jouw feedback verfijn ik het ontwerp. Wanneer ik het ontwerp heb uitgewerkt maak ik een proefmodel voor je zodat je in het echt kan zien hoe jouw sieraad eruit komt te zien. Nadat je dit proefmodel hebt goedgekeurd ga ik het daadwerkelijke sieraad voor je maken. Ik neem je mee in het gehele ontwerp proces van jouw unieke sieraad. Zo krijg je het sieraad van je dromen: uniek en persoonlijk!