Nederlands

Via Via Deal


Wat is de Via Via Deal?

Via je vriend(in), familie, kennis of collega heb je deze pagina doorgestuurd gekregen. Ze kennen mij en dachten dat je dit wel leuk vindt. Voor hen heb ik namelijk een custom made sieraad gemaakt. Een sieraad met betekenis en voor een bijzondere gelegenheid. Denk aan een bruiloft, een verloving, een mijlpaal, een geboorte of een herinnering. Voor deze life events maak ik een mooi sieraad waarin jouw verhaal verwerkt wordt in de vormgeving. Zo krijg je een uniek en persoonlijk sieraad wat je elke dag met liefde draagt. 

Wellicht kan ik je helpen jouw persoonlijke sieraad vorm te geven. Hier lees je meer over hoe dat werkt: het custom made proces en tevredenheidsgarantie. Hier lees je meer over de prijs en budgetgarantie.

Als je Via Via klant bij mij wordt voor een custom made sieraad wil ik jou en degene die je heeft doorgestuurd naar mij bedanken. Jullie krijgen daarom allebei een zilveren hanger met hartje uit de Letter Gems collectie kado! Je kiest daarbij je eigen edelsteen uit de twaalf maand edelstenen. 

 

Maak een afspraak

Boek nu een bezoek aan mijn atelier of neem contact met mij op om te bekijken of wij een match zijn en ik iets moois voor je mag maken! 

  Boek Nu Een Bezoek Aan Het Atelier 

Voorwaarden

  • De Via Via Deal geldt alleen bij afname van een custom made sieraad met minimale besteding van €500 per opdracht*.
  • Bestaande/oud klant én nieuwe/viavia klant krijgen beide een zilveren Letter Gems Hart kado indien beide mij via de mail laten weten gebruik te willen maken van de Via Via Deal. Dit kan via groepsmailtje/CC gedaan worden door een van de twee klanten.
  • Zolang de actie loopt. 

*Een trouwringenset geldt als één custom made opdracht.