Nederlands

De bloed, zweet en tranen ring


Foto Sandra Bruil

Een persoonlijk verhaal over mijn eerste jaar als ondernemer.

Het afgelopen half jaar was er even een flinke radiostilte van mijn kant. Soms weet je het even niet meer. Ik wist het even niet meer. Dat voelde onwennig. En dat was raar voor iemand die altijd een plan had. Altijd een duidelijk doel om te behalen. Ik wist het even niet. 

Tegenslag

Dat kwam zo: ik had een flinke tegenslag te verwerken. Het jaar 2018 was kwa omzet niet zo verlopen als dat mijn doel was. Ik zat ruim 30% onder mijn minimum omzet doel. Dat was voor mij een grote teleurstelling. Dat betekende dat ik op zoek moest naar andere inkomsten naast Lasand. 

Terugblik op 2018

Als ik terug kijk op het afgelopen jaar 2018 zie ik dat ik zo gefocust was op mijn doel dat ik vergat op de weg ernaartoe te genieten. Ik werkte zo hard dat ik niet genoot van de successen en alleen maar de dingen zag die nog niet zo gingen als dat ik wilde. Ik vergat te genieten van datgene wat me nou juist zoveel plezier brengt en waarom ik überhaupt ondernemer ben geworden: bijzondere sieraden ontwerpen met betekenis om zo mensen te raken.

Daardoor ben ik nu veel bewuster bezig met 'het proces'. Het gaat niet om het doel van de reis, maar om de weg ernaar toe. Dus kan je maar beter genieten van elke stap die je zet. Dit is momenteel een groot thema in mijn onderneming.

De hexagon Ring

Om mezelf hieraan te herinneren heb ik een ring ontworpen die hiervoor symbool staat: de hexagon ring. De diamant in deze ring is een diamant waar ik al een tijdje een oogje op had. Het is een peper en zout diamant met rode insluitsels van granaat. Deze steen staat voor mij symbool aan al het bloed, zweet en tranen die ik afgelopen jaar gelaten heb. Tegelijkertijd staat ie voor hoop, voor gevoel en dat ik met mijn onderneming meer mag doen van datgene waar ik een goed gevoel van krijg.

Foto hexagon ring om hand

 

 

 

 

Sieraden met betekenis

Dat betekent meer sieraden met betekenis. Sieraden waardoor mijn klanten geraakt worden omdat ik een dierbare herinnering of bijzonder moment zo mooi heb vormgegeven in een juweel. Sieraden die een sterke persoonlijke connectie hebben, die mensen kracht geven. Bijzondere unieke sieraden die gezien mogen worden! Binnenkort zit er een leuk nieuw project aan te komen, achter de schermen wordt daar al hard aan gewerkt. Wil je dit proces volgen? Volg mij dan op Instagram: https://www.instagram.com/lasand_jewellery

Ring roodgoud witgoud diamant

Graag maak ik een bijzonder sieraad voor jou, een sieraad met betekenis. Lees hier meer over custom made sieraden. Neem contact met mij op of stel al je vragen via Whats App. Wie weet zie ik je binnenkort voor een kopje koffie in mijn atelier! 

  Contact mij via Whats App

 

Top foto: https://www.priscavisser.nl/

Laat een reactie achter


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd