Nederlands

Dé Goudsmid van Nijmegen Oost


Banner Goudsmid Maakt Ring

  Boek Nu Een Bezoek Aan Het Atelier 

Elke mijlpaal in het leven verdient een bijzonder sieraad. Van vreugdevolle aanleidingen tot de pittige zaken in het leven: met liefde maak ik een sieraad voor je wat jouw verhaal vangt en tastbaar maakt. Zodat je dat gevoel bij je kan dragen, zodat elke keer als je ernaar kijkt je hart een sprongetje maakt, omdat het je kracht geeft of trots maakt. Met liefde maak ik:

Sieraden zijn erg persoonlijk en wil je de rest van je leven met plezier dragen. Daarom maak ik unieke sieraden, speciaal voor jou gemaakt. Hoe dat er precies uit moet zien? Dat weet je zelf vaak ook nog niet. En dat geeft niet, daar komen we in gesprek achter. Boek daarom geheel vrijblijvend en GRATIS een eerste bezoek aan mijn atelier.

Na dit bezoek ga je naar huis met: 

 1. Een goed beeld van wat je mooi en belangrijk vindt in een sieraad.
 2. Toffe ideeën voor jouw unieke & persoonlijke sieraad.
 3. Een duidelijk overzicht van de mogelijkheden.

Een atelier bezoek duurt zo'n 60 minuten en vind plaats in mijn Atelier in Nijmegen. Prijzen van custom made sieraden beginnen vanaf €575, de gemiddelde prijs voor een sieraad is €1500-€2500.

   Boek Nu Een Bezoek Aan Het Atelier

  Wie ben ik?

  Sandra Bruil

  Ik ben opgeleid als industrieel ontwerper én edelsmid. Ik zie sieraden als draagbaar design. De ambacht van het edelsmeden staat voor mij voor kwaliteit, aandacht en originaliteit. Het is mijn kracht om goed te luisteren naar wat jij wilt, bij industrieel ontwerpen noemden we dat "user centered design". Dat zie je terug in mijn aanpak: zo maak ik altijd een 3D proefmodel van jouw sieraad zodat je helemaal tevreden bent over het design. 

  Een van de redenen dat ik sieraadontwerper ben geworden is omdat sieraden zo veel betekenis hebben. Het is mijn missie om jouw verhaal te verwerken in de vormgeving van een sieraad. Dit kan subtiel of uitgesproken, net wat je wil, zo krijg je altijd een uniek en persoonlijk sieraad.

  Dit custom design proces is altijd erg tof. Het grootste compliment wat ik van een klant gekregen heb is dat de ring die ik voor haar gemaakt heb precies is wat ze zocht en waar ze van droomde. Ook al wist ze zelf nog niet hoe dat eruit zou zien. 

   Boek Nu Een Bezoek Aan Het Atelier

  Mijn klanten zeggen dit:

  Review van Daan over zijn custom made verlovingsring voor Nadine:

  Daan en Nadine met hun verlovingsring

  “Wat als reguliere juweliers niet bieden wat je zoekt? Ik vind mijn vriendin uniek en wil haar ook niet met een standaard glimmende steen op een gouden band vragen om met mij te trouwen. 

  Tijdens de eerste afspraak zijn we onder het genot van een kop koffie aan de slag gegaan. Sandra stelde de juiste vragen over Nadine en liet mij enkele ontwerpen zien ter inspiratie. Na de afspraak kreeg ik een document met hierin de creatieve richting en diverse schetsen. Hierin werd duidelijk hoe goed ze Nadine op basis van mijn reactie en antwoorden had doorgrond. Van één van de ontwerpen heeft ze een proefmodel gemaakt en bij de 2e afspraak heb ik de opdracht bevestigd.

  Na ongeveer 6 weken was de verlovingsring klaar. Het eindresultaat is nog mooier dan verwacht. Toch bleef het nog even spannend: wat vindt Nadine van de ring? Bij het aanzoek werd deze spanning gelukkig snel weggenomen. De ring past perfect en ook haar verwachtingen zijn overtroffen! De ring is typisch Nadine met een vleugje Daan. Met heel veel trots draagt ze nu haar verlovingsring.


  Ik kan Sandra echt aanraden als je iets anders zoekt dan de 'standaard verlovingsring'. De eerste afspraak is vrijblijvend en geeft veel inzicht. Sta je open voor een dergelijk proces dan levert het je een unieke ervaring en schitterende ring op!

  Review van Marieke over haar custom made ring:

  Ring 3 generaties

  Op basis van mijn verhaal, wensen en de oude sieraden van mijn oma en moeder heeft Sandra een unieke ring voor mij ontworpen. Een ontwerp dat het idee nog mooier vangt dan ik ooit had kunnen bedenken. De drie generaties zijn op meerdere manieren vertegenwoordigd in een oneindig verbond waarin het geheel meer is dan 3x één. Ik zal mijn ring met trots dragen.

  Ik kijk terug op een prettige samenwerking met een kundige designer en edelsmid. Dus ben je op zoek naar een one of kind sieraad neem dan zeker eens contact op met Sandra om de mogelijkheden te bespreken!

  Review van Geertje over haar custom ring:

  "Het custom proces met Sandra ging simpel en makkelijk. Het eerste gesprek was heel prettig, dat ging vooral over wat ik wilde. Ik had twee duidelijke wensen: het moest iets worden met een citrien edelsteen en het moest in een moderne strakke stijl. In de tweede afspraak zag ik de ontwerpen voor de ring, mijn wensen waren perfect vertaald naar gave designs. Dit was precies wat ik in gedachten had!
  Citrien ring aan hand
  Het moeilijkste was om te kiezen tussen de verschillende ontwerpen. Omdat de ontwerpen zo mooi waren, maar ook omdat het toch wel een grote stap is. Je komt bij jou omdat je iets wilt wat uniek is en past bij het plaatje dat je in je hoofd hebt. Iets wat nog niet bestaat, maar als het goed is precies aansluit bij wat jij wilt. Door een 3D print van plastic kreeg ik een goed beeld van hoe de ring ging worden en durfde ik de knoop door te hakken.

  Ik ben blij dat ik gekozen heb voor een custom design. Nu heb ik een ring die uniek is, die niemand anders heeft en die precies is wat ik zocht. Ook al wist ik zelf nog niet zo goed hoe dat eruit zag! Ik ben er superblij mee en elke keer als ik naar mn hand kijk, word ik er weer blij van. Ik draag de ring elke dag en voel me kaal zonder. Hij geeft me elke keer een beetje zon als ik naar mijn vinger kijk!"
   

  Review van Roy & Rodney over hun custom made trouwringen, een internationaal koppel vandaar in het Engels:

  "Working with Sandra on these bespoke wedding rings was such a beautiful journey together. Organizing a wedding in a pandemic with zoom calls across different continents with my partner in The Netherlands and being in Fiji, the process felt surreal. Sandra made it happen!!

  The process of design and feedback on initial designs went smoothly. Sandra has an eye for detail and a special talent for listening to feedback and taking it to the next level. The wedding day with our families was so special with these bespoke one of a kind pieces that bring our heritage and culture together.

  We are beyond happy with the result that signifies both our union and our heritage in these rings- we are forever grateful. Principles of sustainable gold and a man made diamond also represents who we are as a couple and fellow humans doing our small bit for the planet! AMAZING!"

  bruidspaar

  Review van Clariska & Otto over hun custom made trouwringen:

  "Wij hebben voor Sandra als onze ‘ringenmaakster’ gekozen omdat haar stijl ons direct aansprak.

  Wij vonden het fijn om stap voor stap het proces met Sandra te doorlopen. Het contact was persoonlijk en ontspannen. Dat gaf ons veel ruimte om onze eigen ideeën kenbaar te maken.
  trouwringen witgoud en geelgoud

  Sandra luistert goed en begreep onze stijl en wensen perfect. Vele mogelijkheden werden besproken en veel verschillende ideeën zagen het licht. Dit vinden wij belangrijk; dat er daadwerkelijk met je eigen wensen aan de slag wordt gegaan en dat niets onmogelijk lijkt!"

   

   Boek Nu Een Bezoek Aan Het Atelier